Mogelijk gemaakt door Blogger.

Happy 2017!


Een dagje later, maar ik wens jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar! Hopelijk hadden jullie een toffe oudejaarsavond en een geweldige eerste dag van 2017.
Ik wens jullie een schitterend jaar toe, met heel veel liefde, plezier, vriendschap, heel wat gezellige momenten met mensen die je het liefste hebt, maar ook veel succes, leuke verrassingen en vooral ook een goede gezondheid. Geen stress of negatieve momenten, maar probeer te genieten van alle momenten die je pad kruisen, van elke dag, van alle kleine dingen die niet altijd even belangrijk lijken maar het eigenlijk wel zijn.

Wij vierden oud en nieuw samen met familie, gezellig samenzijn, cadeautjes uitdelen, lekker eten, ... Het was heel erg fijn! Volgend weekend hebben we nog een paar nieuwjaarsfeestjes, dus ik laat de kerstboom nog even gezellig staan! Ruimen jullie hem al direct na nieuwjaar op, of blijft hij toch ook nog even staan?
Verder geen echte goede voornemens voor mezelf, ik hoop dat ik de dingen iets meer kan relativeren, mij niet zo snel druk maken, en vooral genieten van het leven met mijn gezin, familie en vrienden, leuke dingen doen, zorgen voor veel toffe herinneringen, ...
Onze jaarlijkse oudejaarsfoto, we hebben er ondertussen al tien, superleuk om de evolutie te zien!

Hopelijk mag ook 2017 een geweldig leuk blogjaar worden. Ik heb er nog altijd heel veel plezier in, dus hopelijk zie ik jullie ook dit jaar terug op Sprinkles on a Cupcake!
Hoe hebben jullie gevierd?