Mogelijk gemaakt door Blogger.

Zeven jaar Sprinkles on a Cupcake!


Vandaag een klein beetje feest, lieve lezer! Mijn blog Sprinkles on a Cupcake bestaat maar liefst zeven jaar! Ik kan het eigenlijk niet geloven dat het al zolang is. Zeven jaar geleden plaatste ik mijn allereerste artikeltje online, niet wetende dat dit het resultaat zou zijn.
Zoveel is er veranderd in tussentijd, maar tegelijk ook niet, want de essentie van het bloggen en het plezier dat ik eraan heb, is voor mij nog steeds hetzelfde gebleven.
Ik vind het nog altijd geweldig dat er mensen zijn die interesse hebben in wat ik te vertellen hebben, dat ik mensen kan inspireren, dat doet me enorm veel plezier.

Sprinkles on a Cupcake is echt mijn eigen plekje, waar ik mijn ding kan doen, gewoon delen wat ik geweldig, leuk en mooi vind, waar ik mee bezig ben, wat mij interesseert. Alles overgoten met een vleugje beauty, maar daar draait het al lang niet alleen meer om. Ik vind het fijn om mijn ervaringen en eerlijke mening te delen over producten die ik goed vind, make-uplooks of kapsels als voorbeeld zodat jullie misschien zelf aan de slag kunnen gaan, maar evengoed vertel ik graag waar ik op vakantie ben geweest, wat ik heb klaargemaakt of gewoon enkele foto's van alledaagse dingen, .... Mijn ervaringen delen, om mensen te inspireren en te laten meegenieten van fijne dingen.
Ik vind het belangrijk om dit alles te doen met een positieve, vrolijke noot!

Daarnaast vind ik ook het contact door het bloggen zo fijn. Ik vind het leuk te zien dat mensen mijn artikels komen lezen, reacties achterlaten of me laten weten dat ze echt iets hebben opgestoken of uitgeprobeerd hebben, maar ook het contact met mede-bloggers is altijd heel fijn. Ik heb er echt heel wat vriendinnen bij, waarmee ik afspreek voor een brunch of eens gezellig bijkletsen, of gewoon een berichtje sturen en waarvan ik weet dat ik altijd bij hen terecht kan! Ook het contact met pr-mensen en bedrijven die in mij geloven en met mij willen samenwerken blijft geweldig.
Ik ben elke dat bezig met mijn blog, en kan me niet meer voorstellen dat dat niet zo zou zijn, en ook mijn vriend en mijn zoontje steunen mij daar voor de honderd procent in.
Door dit alles staat mijn blog, en ook ikzelf, momenteel waar hij nu staat, ik voel me goed met alles. Heb het ook aangegeven bij mijn voornemens voor het nieuwe jaar, vooruitkijken naar positieve dingen, mij richten op mijn eigen doel van mijn blog, en een mooi evenwicht vinden tussen bloggen en het leven daarnaast, en daar ben ik geweldig tevreden en ook wel wat trots op!

Dus nog eens bedankt allemaal, zonder jullie zou Sprinkles on a Cupcake niet zijn wat het nu is!
Bedankt voor de talrijke bezoekjes, lieve reacties, likes, mailtjes en berichten! Jullie zijn de sprinkles op mijn cupcake :)

Kisses and cupcakes,
Petra xxx