Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Voya Shampoo & Conditioner


Ik let tegenwoordig heel goed op met welke producten ik allemaal gebruik op mijn gezicht, maar ook voor mijn haar kies ik meer en meer voor natuurlijke producten. Daarom is het ook altijd fijn om nieuwe merken te leren kennen, zoals het Ierse merk Voya, die nu ook in België verkrijgbaar is dankzij de webshop Philvert.
Voya is gekend voor zijn organische verzorging op basis van genezend zeewier en antioxidanten, en zorgt voor pure verwennerij met een vleugje wellness in je eigen badkamer. Ze hebben heel wat huidverzorgingsproducten voor gelaat en lichaam, maar mijn aandacht werd vooral getrokken naar de shampoo en conditioner. Ik vertel jullie graag mijn ervaringen:


- Voya Silky by Nature, voedende shampoo
Bij het eerste gebruik van deze shampoo waande ik me al direct in een kuuroord, wat een heerlijke, natuurlijk geur. Hij zit boordevol antioxidanten uit pepermunt, kalmerende rozemarijn en voedende olijfolie voor extra glans.
Hij zorgt voor volume, glans en meer vitaliteit, en dat dankzij de natuurlijk zuiverende werking van zeewier die het haar ook helpt te versterken van binnenuit. De formule werkt ook verrijkt met organische zonnebloem- en zoete amandelolie met vitamine B5 en E, die het haar gaan voeden, beschermen en zorgen voor extra glans. Daarnaast bevat hij ook een vleugje honing en avocado olie. 

Hij zorgt voor extra veel schuim, vind ik altijd zo fijn, en mijn haar voelt onmiddellijk zacht aan bij het wassen. Na het uitspoelen voel ik direct dat mijn haren proper zijn, en helemaal klaar zijn voor conditioner.

- Voya Forget me Know, gladmakende conditioner
De conditioner zou het haar zijdezacht maken, en dat is niet gelogen. Hij bevat kalmerende lavendel en verkwikkend limoen, gecombineerd met een bloemige geur.
De formule bestaat uit zeewier en olijfolie om het haar te hydrateren, van glans te voorzien en te beschermen, en ook om kroezelig en statisch haar te voorkomen. Perfect tijdens de koude winterperiode dus. Daarnaast bevat hij avocado olie, organische zonnebloem- en zoete amandelolie om het haar extra te gaan voeden en versterken.

De conditioner bracht heel makkelijk aan, hij is niet lopend zodat je hem perfect overal kan aanbrengen zonder dat er veel verloren gaat. Mijn haar voelt zo zacht aan, ook de dag nadien voelde het niet alleen extra zacht, het lag ook echt goed en het rook ook echt goed!

Deze producten bevatten geen schadelijke chemische stoffen, dus kunnen perfect dagelijks gebruikt worden. Mijn haar is alvast in de wolken!
Wat denken jullie van deze producten? Kenden jullie het merk Voya al?

Voya - Silky by Nature Shampoo - 200 ml - €23
Voya - Forget me Know Conditioner - 200 ml - €26
Verkrijgbaar via philvert.com