Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Kneipp - Silky Secret


Je huid verzorgen is belangrijk, maar als je dat kan koppelen aan een heerlijke geur is het nog zo aangenaam. Als je deze winter dan ook nog eens wilt kiezen voor rijk verzorgende melkproteïnen die je huid zijdezacht maken, dan ga je best voor de nieuwste lijn van Kneipp, Silky Secret. In het gamma vind je een body lotion, crème douche en badcrème.

De producten uit het gamma van Silky Secret bevatten de zachte en luxe geur van zijdeboombloesem. Deze heeft een bijzondere milde geur met een rustgevende werking, heel licht en bloemig.

De Silky Secret verzorgingsproducten zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten en plantenoliën. Zo bevatten ze melkproteïnen om de huid zijdezacht te maken. Melk wordt al eeuwenlang gebruikt om de huid te verzachten en te verzorgen; De eiwitten in melk (melkproteïnen) hydrateren en werken bovendien kalmerend.
Daarnaast bevatten ze ook Wonderolie, een olie die heilzaam werkt, diep verzorgend is en zorgt voor een stralende teint. En ook Zonnebloemolie, die versterkt de huidbarrière en vermindert vochtverlies van de diepere huidlagen.

Deze producten zijn dus niet alleen aangenaam van geur, ze zijn heel erg aan te raden in de winterperiode. Mijn huid voelt zacht en gevoed aan. Ik ben vooral dol op de douchecrème (ik ben zo geen badmens), in combinatie met de bodylotion, om zo de geur en ook de zachte huid langer vast te houden.

Wat denken jullie van deze poducten? Hebben jullie favorieten tijdens de wintermaanden?

Kneipp Silky Secret
Body Lotion - 200ml - €9.49
Crème Douche - 200ml - €5.99
Badcrème - 100ml - €9.49
Verkrijgbaar in de drogisterij