Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Dermalogica - Power Rescue Masque Trio


De feestdagen zijn achter de rug, maar misschien heeft ons lichaam en onze huid toch wat extra's nodig om te recupereren. Het zijn uiteindelijk drukke tijden, we hollen van her naar der, ons slaapritme ziet er iets anders uit, we eten misschien wat meer kroketjes en ijstaart, ...
Om je huidconditie kan je gebruik gaan maken van een gezichtsmaskers, of misschien wel meer dan eentje. Want bij Dermalogica geloven ze in multimasking, een term die staat voor het gebruik van meerdere maskers tegelijk, waardoor verschillende huidzorgen gelijktijdig worden aangepakt.
Ideaal daarvoor is het Power Rescue Masque Trio, kijk eens eventjes welke maskers er zich precies in bevinden.

Het Charcoal Rescue Masque gaat de huid gaan zuiveren, verhelderen en revitaliseren. Hij zorgt direct voor een zuiverend en ontgiftend effect op de huid.
Hij bevat Geactiveerd Binchotan Houtskool die onzuiverheden vermindert en de huid revitaliseert, en ook Zwavel die de celvernieuwing stimuleert en de huid verheldert. Daarnaast helpt dit masker de poriën te verkleinen.

Het Multivitamin Power Recovery Masque gaat tekenen van huidveroudering gaan voorkomen verminderen, en de huid gaan voeden en herstellen. 
Het masker bevat hoge concentraties Vitamine A, C, E en F om de huid te herstellen van schade en de huidbarrière te verbeteren. Vitamine A verbetert de elasticiteit van de huid, terwijl de vitamines C en E de huid beschermen tegen schadelijke stoffen. Algen hydrateren en verzachten de huid en Zoethout vermindert gevoeligheid.

Als laatste het Skin Hydrating Masque zorgt voor optimale hydratatie en een fris gevoel op de gestreste huid. Hij herstelt de huidbarrière en vermindert droogtelijntjes.
Het unieke cross-linked Hyaluronzuur levert de nodige hydratatie aan de huid en lycopeenrijk Tomatenzaadolie helpt de huidbarrière te herstellen voor een gezondere huid.

Mijn huid is de afgelopen maanden zo droog geweest (door het gebruik van roaccutane), dat het Skin Hydrating Masque en het Multivitamin Power Recovery Masque heel erg dankbaar zijn. Ze voelen zo aangenaam aan, met als resultaat een zachte en aangename huid. Ik kan ze echt aanraden, ik voelde meteen verschil.
Het Charcoal Rescue Masque heb ik voorlopig niet nodig, is echt voor een onzuivere huid, en ik hoop natuurlijk dat dat ook zo blijft!

Wat denken jullie van deze producten? Gebruiken jullie soms verschillende maskers samen?

Dermalogica Power Rescue Masque Trio
3x 38 ml - €59.90/set
Verkrijgbaar in de webshop of in één van de winkels.