Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Urban Decay - Naked Flushed Strip


Ik ben al langer benieuwd naar de Naked oogschaduw palettes van Urban Decay. Ik heb ze nog steeds niet in mijn bezit, dus nog niet kunnen uitproberen (ik twijfel nog welke ik het meeste zou gebruiken). Maar wat ik wel heb, is de Urban Decay Naked Flushed Strip, een bronzer, highlighter en blush ineen!
Nemen jullie een kijkje mee:

Ik ben helemaal weg van het Blush palette van de Urban Decay X Gwen Stefani collectie, dus was wel benieuwd om ook deze eens uit te proberen. De Naked Flushed palettes bestaan dus uit een bronzer, highlighter en blush, en komen in vier verschillende kleuren. Zo is er Naked, Native, Streak en deze is Strip. Ze zijn allemaal geschikt voor elk huidtype, het is een beetje afhankelijk van wat je zelf graag hebt. Deze Strip is de donkerste en warmste van de vier, hij bevat een deep bronze shimmer, een gold shimmer highlighter en een deep pink-mauve blush.

De kleuren zijn heel erg goed gepigmenteerd, dus niet teveel ineens nemen is de boodschap. Ze zijn wel heel makkelijk te blenden, dus nog niet panikeren moest je ineens toch wat teveel hebben opgedaan. Ze geven je huid een hele mooie teint en glow, en blijven ook lang op zijn plaats!

Ook de verpakking ziet er mooi uit, en is vooral ook handig! Neemt niet veel plaats in, zowel op je make-uptafel als in je handtas, en je hebt alles bijeen. Super makkelijk dus voor als het snel moet gaan 's morgens, of om alles in één doosje bij te hebben voor onderweg.
Ik ben nog steeds fan van de kleuren uit het Gwen Stefani palette, maar mag voorlopig zijn eerste plaats delen met deze!

Wat denken jullie van dit palette? Hebben jullie er zelf al eentje geprobeerd?

Urban Decay - Naked Flushed - €35.90
Verkrijgbaar in de Ici Paris XL winkels of op de webshop