Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Clinique Pep Start


Op maandagmorgen is het net iets moeilijker om de dag te beginnen dan op andere dagen. Maar als het al van in de badkamer op een vrolijke manier kan gebeuren, en je huid helemaal klaar te maken voor een nieuwe dag, gaat het toch wat vlotter. Daarom is de Pep Start verzorgingslijn van Clinique perfect!

Vooral de verpakkingen springen als eerst in het oog, en maken je instant vrolijk! Maar de producten zelf maak je ook goed wakker en zorgen voor een frisse blik.

- Pep-Start 2-in-1 Exfoliating Cleanser
Je start met deze verkwikkende gelreiniging die de huid reinigt en exfolieert in één stap, maar tegelijkertijd ook heel verfrissend werkt.
Dankzij een drievoudige exfoliatie wordt de huid direct schoner en gladder. Vuil, talg en onzuiverheden worden verwijderd, en ook make-up kan zich beter hechten.
Je hebt slechts een beetje van de cleanser nodig om je gezicht te gaan reinigen, en hij is zacht genoeg om tweemaal per dag te gebruiken.

- Pep-Start Hydroblur Moisturizer
Na het reinigen ga je de huid gaan voeden met een dagcrème. Je kan kiezen voor deze hydroblur moisturizer, die zorgt voor een vochtboost met matte finish. Hij gaat fijne lijntje, rimpeltjes, vlekjes en zichtbare poriën gaan vervagen en zorgt voor een fluweelzachte huid.
Daarnaast vermindert hij onmiddellijk oppervlakkig glimmen en houdt de talgproductie tot 6 uur lang onder controle. 's Morgens aanbrengen, maar kan ook 's avonds gebruikt worden.

- Pep-Start Hydrorush Moisturizer SPF20
Naast de hydrablur moisturizer kan je ook kiezen voor de hydrorush moisturizer, een dagcrème met zonnebescherming.
Hij zorgt onmiddellijk voor een vochtboost, maakt de huid glad en gehydrateerd. Daarnaast biedt hij bescherming tegen luchtvervuiling en UV stralen, laat hij de huid ademen en controleert hij tot 8 uur lang talg en glimmen.
Deze is iets meer aangewezen voor een drogere huid, dus mijn voorkeur gaat nu uit naar deze, ook omdat deze een spf bevat, wat ik toch vaak vergeet tijdens de wintermaanden.

- Pep-Start Eye Cream
Deze oogcrème gebruikte ik eerder al (lees hier de eerdere review), en is echt één van de beste die ik al gehad heb! Hij zorgt onmiddellijk voor een wakkere, frisse blik door de huid onder de ogen te gaan hydrateren, ontzwellen en verhelderen.
Het is een heel licht product, trekt heel snel in en voelt heel aangenaam en zacht op de huid. Hij verheldert direct dankzij het melasse-extract, creëert een wakkere blik en verfrist vermoeide ogen dankzij cafeïne. Hij geeft een verfrissende vochtboost met karitéboter en een mix van natuurlijke vochtbinders die het vocht in de huid vasthouden.
Daarnaast bestrijdt hij de effecten van stress, vermoeidheid en slaaptekort met een mix van 7 peptides die het collageen op peil houden en de huid verstevigen. Hij verheldert donkere kringen en vermindert zwellingen met de handige massage-applicator. Die zorgt trouwens voor een betere bloedcirculatie en helpt het vocht beter af te voeren.

Hij maakt de oogomtrek gezonder, gladder en helderder dankzij weiproteïne en sojabonenproteïnen. Kan onder of over de make-up gedragen worden, werkt ook als een primer want hij zorgt ervoor dat het effect van een concealer beter uitkomt.

- Sweet Pots Sugar Scrub & Lip Balm
Daarnaast wou ik ook graag dit lippenverzorgingsproduct erbij vermelden. Hij komt niet uit het Pep-Start gamma, maar is ook zo een aanrader! Het is een lippenscrub en -balsem ineen wat echt geweldig is bij droge lippen, zeker tijdens de koude wintermaanden. 
De suikerscrub verwijdert dode huidcellen en droge velletjes, de balsem bevat verzorgende en herstellende ingrediënten, en geeft lippen glans en een subtiele kleur.
De hoge concentratie vocht wordt snel opgenomen en zorgt direct voor volle, gladde lippen.
De verpakking is geïnspireerd op een macaron, wat het nog leuker maakt. Verkrijgbaar in vijf verschillende tinten, deze is de Sweet Roze.

Zo, ik zal er alvast iets wakkerder uitzien 's morgens! 
Kennen jullie de Pep-Start producten van Clinique al?

Clinique Pep-Start
2-in-1 Exfoliating Cleanser - €17
Hydroblur Moisturizer - €19 (30ml) / €27 (50ml)
Hydrorush Moisturizer spf20 - €19 (30ml) / €27 (50ml)
Eye Cream - €21.50 (15ml)
Sweet Pots Sugar Scrub & Lip Balm - €24 (7ml)
Verkrijgbaar in de parfumerie of op clinique.be