Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: Winter is really here


Het is geleden sinds kerst dat ik enkele random pics deelde, en dat waren er dan enkel die met de kerstperiode te maken hebben. Dus tijd om mijn laatste leukste foto's met jullie te delen. Heel wat winter, want daar kunnen we de laatste weken niet meer onderuit, sneeuw, ijs, maar ook mooie landschappen, warme chocomelk, kaarsen, ... Allemaal heerlijk winters. Al kijk ik toch al een beetje uit naar lente en zomer...

Niet echt winters deze ijsjes, maar ik wou ze toch delen want vind ze er zo leuk uitzien. Ik gingen lunchen bij pop-uprestaurant Aroy Aroy in Gent, Thaise keuken, en kregen we deze speciale ijsjes als dessert, met appelsien en gember, en een wit chocolade-laagje met gepofte rijst.

De nieuwjaarswensen  van Chanel zijn er echt om bij weg te dromen, wat een geweldig kaartje!

Ice ice baby

Elk jaar op nieuwjaarsdag nemen we een eerste selfie met de Hello Kitty instax camera (nu de derde, want ik kreeg hem twee jaar terug als nieuwjaarscadeau).

Na de feestdagen, en de feestelijke kledij, was het zo fijn terug in mijn favoriete sweaters te duiken!
Hoe leuk is deze Popcorn & Unicorns trouwens, past perfect bij mijn popcorn tasje en Vans!

Winterse taferelen op weg naar het werk!

Tijdens de eerste sneeuw, ook al was het niet zoveel, maakten we toch sneeuwmannetjes, onze eigen sneeuwman-familie, schattig toch!?

Perfecte kaars tijdens de sneeuwdagen, deze Bundle Up van Yankee Candle. Heerlijke geur!

Dankzij een nachtje met een vlecht, kreeg ik wavy haar in de plaats.

Winterzon bij het naar huis gaan, zalig!

Een beetje roze extra kan nooit kwaad.

Na het opruimen van de kerstspullen, moeten er toch bloemen in huis! We tellen af naar de lente!

Zo, dit waren mijn leukste alledaagse foto's van afgelopen weken. Hebben jullie ook al zin in de lente, en verse bloemen in huis?