Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Givenchy - Ange ou Démon Le Secret


Vandaag vertel ik graag wat meer over mijn favoriete parfum van het moment. Ik heb er ooit eens een mini versie van gehad, die ik geweldig vond, dus een grote verpakking kon niet achterblijven. Ik had deze al eventjes in de kast liggen, maar nu vond ik het eindelijk tijd deze boven te halen, en sinds enkele weken draag ik hem bijna dagelijks.
Ik heb het over de Givenchy Ange ou Démon Le Secret Eau de Toilette.

Het allereerste Ange ou Démon parfum werd uitgebracht in 2006, best een zware geur, maar deze eau de toilette Le Secret is de lichtere versie, wat ik heel fijn vind. Hij blijft niet zo heel erg lang hangen, maar eens extra bijsprayen tijdens de dag maakt het dan net zo fijn.
Hij heeft een bloemig-fruitige opening met zoete aroma's van suikerappel, de hartnoten zijn jasmijnthee en rozen, gecombineerd met de basisnoten van musk en patchouli.

De Ange ou Démon geuren van Givenchy zijn heel mysterieus en sensueel, en zijn gebaseerd op tegenstellingen zoals licht en schaduw, onschuldig en verleidelijk, ... Deze is geur is zowel fris als intens sensueel, en volgens Givenchy een betoverende, verleidelijke geur voor de mysterieuze en charmante vrouw.

Ook de verpakking ziet er supermooi en luxueus uit, alle geuren uit dit gamma hebben dezelfde verpakking maar een andere kleur. Deze kreeg een zonnig goudgele kleur. Een minpuntje, de dop blijft er niet zo goed opzitten. Niet echt handig om mee te nemen, maar zo een grote fles maakt het sowieso niet echt makkelijk om in de handtas te gooien. Het is een geur waar ik toch telkens weer naar grijp als ik 's morgens parfum wil opdoen. Fris en zoet, maar nadien ook warm en kruidig, en blijft hij licht, luchtig en vrouwelijk. Ik vind hem heel fijn voor de komende lente- en zomerperiode.

Wat denken jullie van deze geur? Hebben jullie een favoriet voor het moment?

Givenchy Ange ou Démon Le Secret Eau de Toilette
Verkrijgbaar in de parfumerie
30 ml - €54 / 50 ml - €65 / 100 ml - €106