Mogelijk gemaakt door Blogger.

Home: uitgetest - Dyson V8 Absolute+


De feestdagen zijn voorbij, de kerstspullen zijn nu echt allemaal opgeruimd. En zodra dat allemaal achter de rug is, dan beginnen bij mij de voorjaarskriebels toch echt op te komen. Bloemen in huis, pastelkleurtjes mogen terug bovengehaald worden en ik ben ook al helemaal klaar voor de lenteschoonmaak. Vandaag ben ik alvast de kleerkast ingedoken om er echt een grote kuis te houden!
Maar daarnaast vind ik het sowieso fijn dat het huis er proper bijligt, en dat hoeft niet altijd zoveel tijd te kosten.
Zo heb ik nu sinds een tweetal weken de nieuwste draadloze stofzuiger van Dyson in mijn bezit, de V8 Absolute+, die alles zoveel makkelijker maakt, en waarvan ik vandaag graag eens mijn ervaringen deel.

Ik keek er echt naar uit om te beginnen stofzuigen toen de Dyson thuis arriveerde, haha (heb ik anders nooit), maar wat een gemak! Ik win er echt zoveel tijd mee, dat het toch eigenlijk echt wel een plezier geworden is om eens snel de stofzuiger te moeten bovenhalen.
Geen gedoe met de draad die in de weg ligt, of net te kort is om in dat laatste hoekje te geraken (en je het dan uiteindelijk toch niet meeneemt), je gaat ook gewoon boven verder stofzuigen zonder eerst de draad te moeten gaan uittrekken en meenemen.
Het is ook zo handig om snel eens iets op te stofzuigen, of het toestel te gebruiken als kruimeldief. Vroeger was ik echt soms geïrriteerd toen ik net gedaan had met stofzuigen en er plots alweer kruimels op de grond lagen, je ontziet het je dan om alles weer te moeten bovenhalen. Maar met deze is dat op 1, 2, 3 klaar.

En het draadloze is niet het enige positief punt aan de Dyson V8 Absolute+. Hij heeft een betere zuigkracht dan de meeste normale stofzuigers, hij verwijdert allergenen en blaast schonere lucht uit, je hebt geen stofzuigerzak nodig want hij bevat een handig stofreservoir die je met één handeling kan legen, hij bevat wasbare filters die levenslang meegaan en hij gaat maar liefst 40 min mee (daar kan je best al heel wat mee stofzuigen). Hij bevat ook een max modus, die je 7 min extra hoge zuigkracht geeft!

Hij bevat ook tal van accessoires, zoals een handig oplaadstation, kruimelzuiger, miniborstel (speciaal voor huisdierenhaar en hardnekkig vuil), combinatie-accessoire (superhandig voor bv plafond), twee vloerborstels voor verschillende ondergronden (eentje staat niet bij op de foto), een flexibele verlengslang (handig voor in de auto of achter de verwarming) en een kierenzuiger.
Daarnaast is hij ook heel licht, waarmee je dus makkelijk de muren en plafonds ook stofvrij kan houden, en ligt hij vlot in de hand. Geen bak, en kabel, die je achter je aan moet trekken, zodat je ook vlot de trap ed. kan stofzuigen zonder dat het je veel extra tijd kost.

Oké, het is een Dyson dus er hangt wel een prijskaartje aan vast. Maar als je zoveel tijd uitspaart en het echt een plezier is om je huis op die manier proper te houden, vind ik dat echt een investering waard.
Wat denken jullie van deze draadloze stofzuiger? Hebben jullie ook zo een huishoudelijk apparaat waar jullie zo dol op zijn?

Dyson V8 Absolute+ - €599
Verkrijgbaar in de elektrozaak of online