Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Urban Decay x Gwen Stefani


Ik heb zo genoten van alle blog-artikeltjes die ik las over het Urban Decay Eyeshadow Palette in samenwerking met Gwen Stefani, zo'n mooie kleuren en zoveel mooie, inspirerende looks die ik zag passeren. Maar waar ik stiekem nog meer naar uitkeek, was het Blush Palette uit de Gwen Stefani-collectie. Wat een prachtproduct!! En daar is het niet bij gebleven, zo is er ook een wenkbrauwsetje en enkele lipproducten. Kijk eens eventjes mee:

Ik moet natuurlijk beginnen met het Blush Palette, hij ziet er langs de buitenkant al zo geweldig mooi en hip uit, maar de binnenkant is natuurlijk nog belangrijker! Zes prachtige kleuren blush, bronzer en highlighter, die zowel samen als apart gebruikt kunnen worden. Gwen Stefani is fan van het definiëren en highlighten van haar jukbeenderen en wangen en met deze kleuren kan je een echte 'Gwen glow' gaan maken.

Je ziet 'Cherry', een satijnglanzend lichtroze, 'Easy', een dieproze met gouden glans, 'Angel', een glanzend nude-champagne, 'Lo-Fi' een zachte mat brons, 'Hush', een medium roze met gouden glans en als laatste 'OC', een zachtroze met perzikkleurig accent.
De kleuren zijn echt geweldig mooi, ze komen mooi uit op het gelaat, ze zijn mooi gepigmenteerd, ik ben echt fan! Ik durf ze zelf alle zes samen gebruiken, vanalles een beetje mengen. Angel en Hush zijn de perfecte highlighter-tinten, Cherry en Easy ga je dan weer als blushkleur gaan gebruiken, OC ook wel, en Lo-Fi is de perfecte bronzer.

Daarnaast staat Gwen Stefani ook wel bekend voor haar signature red lips. Rood mocht dus zeker niet ontbreken bij de lipcollectie. Er zijn zes kleuren lipstick, vier rood-tinten, een nude kleur en een fushia, en vijf bijpassende kleuren van het lip pencil.
Hier zie je 714, een klassiek felrood, met een matte finish. Een nieuwe formule voor Urban Decay deze Mega Matte, die zorgen voor een intens matte finish met een krachtige kleur. De lipsticks bevatten ook een Pigment Infusion System, die zorgt voor een supercrèmige textuur, een perfecte kleurdekking en een rijk resultaat.

Ook de lip pencils bestaan uit een crèmige formule en zijn waterproof, zodat ze goed blijven zitten. De formule zorgt ervoor dat ze heel makkelijk zijn aan te brengen en voorkomt dat de lipstick uitveegt. Met een lip pencil ga je eerste de lippen gaan omlijnen, en daarna ook gaan inkleuren alvorens lipstick aan te brengen, zorgt voor een soort van primer die de lipstick echt supergoed op zijn plaats houdt.
De formule bevat vitamine E, jojoba olie en katoenzaadolie, wat ervoor zorgt dat de lippen ook verzorgt worden en het lippenpotlood ook makkelijk aangebracht kan worden.

Als laatste product toon ik jullie nog een favoriet van mij, namelijk de Brow Box. Normaal gezien is hij voor donkerblond tot lichtblond, dus ik dacht dat het helemaal geen product zou zijn voor mij, maar de donkerste kleur past echt perfect bij mijn wenkbrauwkleur en daar ben ik heel blij mee. De Brow Box is zo een handig product, hij bevat dus twee wenkbrauw-poeders, een wax om je wenkbrauwen in model te brengen, maar daaronder ook nog twee make-upkwastjes (normaal ben ik niet zo een fan van borsteltjes die bij een setje zitten, maar deze zijn echt superhandig om het wenkbrauwpoeder aan te brengen) en een mini pincet. Daarnaast bevat de box twee spiegeltjes, een gewoon en eentje die vergroot, hoe handig! Je hoort het, ik ben helemaal in de wolken met dit!

Wat denken jullie van deze producten? Heb je zelf al iets in huis van Urban Decay X Gwen Stefani?

Blush Palette - €45
Lipstick - €24.70
Lip pencil - €20.40
Brow Box - €36.40
Verkrijgbaar bij Ici Paris XL, winkels of online