Mogelijk gemaakt door Blogger.

Make-up look met Dr. Hauschka


Ik kende het merk Dr. Hauschka enkel van hun natuurlijke verzorgingsproducten, maar ze hebben ook een volledig gamma make-upproducten. Ze zien er niet alleen mooi uit, zijn ze ook 100% natuurlijk en/of biologisch, vrij van minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG, en zijn ze dierproefvrij.
Ik probeerde het limited edition eyeshadow palette, met bruin/paarstinten, en het eyeliner duo in berry en zwart, en maakte er een ooglook mee. Kijken jullie even mee?

Ik was sowieso superblij met de oogschaduwkleurtjes, aangezien ik heel vaak paars draag, wat perfect past bij de groene kleur van mijn ogen. De tinten zijn heel zacht, je kan ze dus perfect gaan gebruiken voor een alledaagse look, of evengoed de donkere kleur iets meer gaan aanzetten of combineren met een eyeliner voor een avondlook.
De samenstelling met minerale pigmenten en extracten van heilzame planten, zoals zwarte thee en zijde, laten je ogen stralen.
De lichtste kleur is een beige tint, daarnaast vind je een bruine kleur met lichte shimmer, een roze-lichtpaarse kleur en een donkerpaarse kleur met hele lichte shimmer.

Het Kajal Eyeliner Duo bevat twee oogpotloden ineen. Ze bevatten kweepeerwas en sheaboter, en brengen heel makkelijk aan.
Ik dacht dat het oogpotlood ook een paarse kleur had, maar naast de zwarte kleur is de andere tint meer een donkerrode kleur, wat toch niet zo een alledaagse kleur is om in je make-up te gaan gebruiken. Ik heb hem toch gebruikt, maar helemaal niet opvallend.

Ik maakte een zachte look die je ogen mooi laten uitkomen. Ik gebruikte elke kleur van zowel het palette als het eyeliner duo.
Als eerste bracht ik de roze oogschaduw aan op mijn volledig bewegend ooglid. Met de beige tint zette ik mijn binnenste ooghoek aan. De paarse kleur bracht ik aan op het buitenste deel van mijn bewegend ooglid, die ik blend tot in de arcadeboog. De bruine kleur breng ik aan op de buitenste ooghoek, om de donkere kleur iets intenser te laten overkomen.
Onder de ogen gebruikte ik eerste de rode/berry eyeliner, die kleur op zich was echt te intens. Ik bracht er de zwarte overheen en maakte die een beetje zachter door te blenden met zwarte oogschaduw. Het zwarte oogpotlood bracht ik ook boven de wimpers aan, juist aan de buitenste ooghoek, en maakte ik ook een beetje zachter door te gaan smudgen.
Ik werkte af met zwarte mascara en een naturelle lipgloss, maar je kan bij deze ooglook gerust ook voor felle lippen gaan!

Wat denken jullie van deze producten, en van mijn make-up look?

Dr. Hauschka Limited Edition
Eyeshadow Palette 02 - €28.95
Kajal Eyeliner Duo 06 - €13.50
Online verkrijgbaar in de webshop, waar je ook de verkoopadressen in jouw buurt kan terugvinden.