Mogelijk gemaakt door Blogger.

Home: My Yankee Candle Christmas Collection


Geurkaarsen, ze staan echt overal in huis bij mij! Vooral die van Yankee Candle zijn mijn favoriet. Je betaald iets meer, maar ik merk toch echt het verschil. De geuren zijn zo heerlijk, en blijven ook echt hangen in huis!
Ik bestelde onlangs enkele nieuwe geuren om mijn kerstcollectie nog een beetje uit te breiden (en ook wat zomerse geuren, maar die zijn voor in een latere post), dus vond het wel eens leuk om ze hier op een rijtje te zetten!

De eerste die ik nieuw heb gekocht, en zo blij dat ik de large jar genomen heb, is All Is Bright. Hij ziet er zo mooi uit, clean en toch feestelijk, en de geur is heel zacht en fris, bevat namelijk citrus en musk.

De Gingerbread large jar heb ik al langer, samen met de jar topper met het huisje en het koekje, maar dit jaar kocht ik er de drie gingerbread mannetjes voor theelichtjes bij. Ik dacht dat los van elkaar gingen zijn, maar blijkbaar hangen ze wel vast. Maar ik vind ze superleuk! De geurkaars ruikt echt helemaal naar gingerbread, en heel erg fel. Je hoeft hem zelf niet aan te steken, gewoon openen en de living ruikt er al helemaal naar. Ik laat hem dus ook bijna niet branden omdat ik de geur te sterk vind. Maar hij is wel heel leuk.

Ook de Candy Cane Lane, Christmas Welcome en Christmas Eve zijn geuren die ik al had. Ik haal ze ook enkel met de kerstperiode uit, en wissel graag af, daarom doe ik er toch zo lang mee. Deze geuren vind ik allemaal heel aangenaam.

Nog een nieuwe, is deze mini jar in Bundle Up, niet echt kerst, maar een echte wintergeur. Ik heb hem nog niet laten branden, maar deze is perfect voor wanneer ik de andere kerstgeuren terug heb opgeborgen en het nog te vroeg is om met de bloemengeurtjes te starten! Hij bevat topnoten van fresh linen en lemon. Zeker ook een aanrader.

Daarnaast nog enkele wax melts, ideaal om een geur te leren kennen. Ik heb hier Berry Triffle, vanille, framboos, aardbei en blauwe bessen, Merry Marshmallow, marshmallow en vanille, en de Christmas Garland, dennegeur met cranberries.

Wat denken jullie van mijn Yankee Candle kerstcollectie? Zijn jullie zelf ook fan, en hebben jullie aanraders?

Yankee Candle, verkrijgbaar oa. bij
- Yankee.co.uk
- Wander & Co
- Stonemanor, Everberg