Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Guerlain - Shalimar Christmas Collection + look


Het aftellen naar de kerstperiode is toch eigenlijk al een beetje van start gegaan. De winkels liggen vol spulletjes, je ziet hier en daar al wat lichtjes opduiken, ... Ik kijk er al helemaal naar uit, toch gezellig tijdens deze donkere periode. Ook leuk is de make-upcollecties die speciaal voor de eindejaarsperiode uitkomen, het mag allemaal wat meer opvallen en wat meer glitteren.
Vandaag laat ik jullie twee producten uit de Guerlain Shalimar Holiday Make- Up Collection by Natalia Vodianova zien, namelijk het oogschaduwduo en de highlighter.

Natalia Vodianova is al acht jaar het gezicht van Guerlain's bekendste parfum Shalimar. Omdat ze nu voor het eerst een make-up collectie creëert (opbrengst gaat trouwens naar de door Natalia opgerichte Naked Heart Foundation), wou ze die dolgraag Shalimar noemen. Via deze collectie wilde ze de weelde en rijkdom van het keizerlijke India doen herleven, daarom heel wat blauw en goud in deze collectie, zowel de producten als hun verpakking, naar het voorbeeld van de Indiase juwelenkistjes. Die combineert ze met felroze en felrood bij de lipproducten.

Ik toon jullie het oogschaduwduo Ecrin Shalimar en de highlighter Precious Light.
Precious Light is een Pearly Pink Illuminator, een vloeibare highlighter-pen die de huid doet oplichten. Je kan deze aanbrengen op de jukbeenderen, de buitenste ooghoek, de neusrug en de cupidoboog.
Hij bevat pigmenten met gouden glans die de huid stralender en frisser maken. Hij geeft een hele mooie, warme glans aan de huid, ik vind hem heel erg fijn.
Hij bestaat uit een kwastje, onderaan draaien aan de dop om een beetje product eruit te laten komen.

Het oogschaduwsetje écrin Shalimar is echt een prachtproduct. Die kleuren schitteren gewoon zo mooi, perfect voor de feestdagen. De kleuren zijn geïnspireerd op edele metalen en edelstenen: goud en saffier. De gouden kleur is niet dekkend maar de glitters springen er echt uit! De Saffierblauwe kleur is eigenlijk meer een paars-blauw, gepigmenteerd maar niet teveel zodat het makkelijk op te bouwen is naar wens. Ik had wel wat last van fall-out, is gevaarlijk met glitters, dus hou daar rekening mee bij het aanbrengen, of je vind heel wat glitters en kleur terug onder je ogen.

Ik maakte natuurlijk een make-up look met deze twee producten. Ik bracht de Precious Light aan op mijn jukbeenderen, neusrug en onder mijn wenkbrauwen.
De oogschaduwkleuren bracht ik als volgt aan. Ik gebruikte eerst een primer en een heel licht beige kleur op mijn volledige ooglid. De gouden kleur bracht ik aan over het beige. Met de paars-blauwe kleur zette ik de buitenste ooghoek aan. Onder mijn ogen gebruikte ik eerst een donkerpaars oogpotlood, en ging er nadien over met de paars-blauwe kleur oogschaduw. De kleuren kwamen in het echt iets feller over dan op foto, maar zo hebben jullie toch een idee.
Ik vind het een geslaagde look, en best feestelijk. Ik zou het eventueel ook nog afgewerkt hebben met een zwarte eyeliner.

Wat denken jullie ervan?

Guerlain Shalimar Christmas Collection
Ecrin Shalimar - €44
Precious Light - €46
Verkrijgbaar in de parfumerie