Mogelijk gemaakt door Blogger.

New in: Guess - Leopard Watch


Ik ben eigenlijk niet echt een juwelen- en horloge-drager, ik moet er echt al aan denken want meestal vergeet ik het gewoon (hoewel ik het toch heel mooi vind). Maar als ik mijn oog op iets laat vallen en het blijft in mijn hoofd spelen, dan is dat een ander verhaal.
Zo ging het met mijn nieuwste horloge van Guess.

Ik ben nogal fan van de leopard-print, ik heb al enkele kledingstukken maar een subtiel accentje zoals een handtas of in dit geval een horloge, vind ik even geweldig!
Het horloge is er eentje van Guess en viel me onmiddellijk op, niet enkel door de print, maar ook door de afwerking. Hij ziet er heel stijlvol uit door het goud en de steentjes. En hoewel de print druk is, vind ik het niet zo storend vooral omdat de binnenkant van het uurwerkje zelf effen goud is.
Past perfect bij een outfit met effen kleuren, maar vind het evengoed leuk staan bij streepjes en plaids.

Het horloge is goudkleurig roestvrij staal met een lederen bandje. Het uurwerk is afgewerkt met mineraalglas en is spatwaterdicht. Ik haalde het op de webshop horloge.be, die ook twee jaar garantie voorzien.
Het horloge werd snel geleverd in een mooi doosje, en ik kreeg ook twee Guess toilettasjes cadeau bij mijn bestelling. Ik was dus alvast heel tevreden!

Wat denken jullie ervan? Zouden jullie zelf zoiets dragen, of liever toch iets zonder print?

Guess Chelsea Horloge - Leopard Print
€99 - verkrijgbaar op horloge.be