Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Kruidvat - Originals


Iedereen kent natuurlijk wel de Kruidvat-winkels, maar wisten jullie ook dat ze hun eigen huidverzorgingslijn hebben sinds 1975? De lijn gezichts- en lichaamsverzorging van Kruidvat Originals heeft nu een nieuwe look gekregen én er zijn ook nieuwe producten aan toegevoegd.
De collectie kent onder andere voedende dag- en nachtcrèmes, oliën en gezichtsmaskers, handcrémes en natuurlijk hun welbekende rozenwater.
Ook de mannen werden niet vergeten, zo is er nieuw een baardolie en een snor & baardwax.
Ik testte enkele producten uit!

De verpakking op zich van de producten zijn niet veranderd, het nostalgisch bruin glas is nog steeds, alsook de natuurlijke ingrediënten en de lage prijzen. Maar de labels kregen een frissere en modernere uitstraling, er wordt gewerkt met verschillende kleuren volgens de ingrediënten van het product.
Er zijn ook drie nieuwe gezichtsmaskers (peel-off masker, voedend crèmemasker en kleimasker), verpakt in een aluminium knijptube. Ik kreeg het kleimasker toegestuurd, met dode zee mineralen. Hij zou de huid gaan hydrateren, maar voelt toch ook wat uitdrogend aan wanneer je hem opbrengt dus is momenteel niet geschikt voor mijn droge huid.

De oliën in deze collectie zijn mijn huid momenteel dan weer dol op! Zoals oa. de huidolie met amandel, die heel verzachtend en voedend gaat werken. Het is een lichte, fijne olie die snel intrekt voor een zachtere en gladdere huid, en ruikt heel erg fijn. Komt met een handig pipetje, je hebt ook maar enkele druppels nodig dus je doet er ook lang mee. Ik gebruik hem voor mijn armen, handen en benen, maar kan ook op het gezicht gebruikt worden, maar ik ben momenteel heel erg voorzichtig met welke producten ik op mijn gezicht aanbreng, dus gebruik hem daar niet voor.

Daarnaast is er ook de massageolie, ook met zoete amandelolie als hoofdingrediënt om de huid extra te gaan voeden en verzachten. Hij geeft de huid tijdens een massage haar soepelheid terug. Is ook heel aangenaam in gebruik, met enkele pompjes kan je een hele tijd aan de slag en nadien voelt de huid ook helemaal niet vettig aan. Deze verpakking is gemaakt uit donkerbruin plastic.

Daarnaast is er het Rozenwater, een beetje een bestseller bij Kruidvat Originals. Het is een reinigingslotion, niet echt om de make-up eraf te halen, maar om de laatste onzuiverheden te gaan verwijderen en de huid te gaan verfrissen.
Daarnaast heeft rozenwater ook een kalmerende werking, even een watje doordrenken en op je ogen laten rusten voor extra te gaan ontspannen (bye bye komkommers). Je kan het ook in je haar gaan gebruiken, rozenwater sluit de schubben dus na het spoelen een beetje over je haar voor extra glans.

Wat denken jullie van deze producten, en hun vernieuwde verpakking?

Kruidvat Originals
Prijzen tussen €1.99 - €3.99
Verkrijgbaar in je Kruidvat winkel of online op kruidvat.be