Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: The Body Shop - Jungle Bells


Soms moeten we er vroeg bij zijn als we leuke kerstcadeautjes willen geven, dus ik heb voor jullie een supertoffe tip! Bij The Body Shop kan je nu je Body Butter laten personaliseren dankzij de speciale kerst make-over ter ere van het 40-jarig bestaan van het merk en hun toewijding aan het campagne voeren tegen dierenproeven.
Ik kreeg het schattige rendier met kerstmuts, met daaronder mijn naam, toegestuurd, en dat op de Spiced Apple Body Butter, die hoort bij de kerstproducten.
Ik vertel jullie wat meer over de geur van deze, en hoe je zelf een gepersonaliseerde sticker kan laten maken!

Je Body Butter kan je gratis laten personaliseren met een diertje en een naam. Je kan kiezen uit een rendier, een panda, een flamingo of een tijger, allemaal in kerststemming met een kerstmuts op. Je kan dan ook een naam ingeven (max. 11 tekens) die onderaan de sticker komt. 'I'm Wild About' blijft er gewoon opstaan. Je kan ook zelf kiezen welke body butter je wil, en kan zowel op die van 200 ml als die van 400 ml.
De gepersonaliseerde stickers kan je laten afdrukken in geselecteerde winkels, of online. Dan hoef je gewoon je aankoopbewijs van je body butter gaan uploaden (inscannen of een foto van maken), je gegevens en je keuzes doorgeven (welk dier en welke naam), en wordt deze naar jou verzonden. Superleuk, toch?

Ik werd direct blij toen ik de verpakking van mijn body butter zag. Bij mij zit de sticker op de Spiced Apple Body Butter, een product uit de kerstcollectie (daarnaast is er ook nog Vanilla Chai en Frosted Berries). Ik moet jullie zeker niet meer vertellen hoe dol dat ik ben op de body butters van The Body Shop, het is hun bestseller en ik ken niemand die ze niet geweldig vind!
De Spiced Apple is een echte kerst-geur, het aroma van versgebakken appels gecombineerd met kaneel, sinaasappel en witte bloemen. Echt een heerlijke geurcombinatie!

Wat denken jullie van deze actie van The Body Shop? Voor welke geur zouden jullie kiezen?

The Body Shop
Spiced Apple Body Butter - 200 ml - €16
verkrijgbaar in de winkels

Je gepersonaliseerde sticker voor op je body butter kan je hier online bestellen.
Nog een leuke campagne van The Body Shop, bij elk verkochte cadeauset helpen ze om de met uitsterven bedreigde dierensoorten te beschermen en om 1 vierkante meter tropisch regenwoud te herstellen. Meer info hier