Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Caudalie - maskers en scrubs


Het geheim van een mooie huid ligt volgens beautymerk Caudalie in een wekelijks schoonheidsritueel. Geïnspireerd door de Vinothérapie-Spa en een gelaatsverzorgingsprotocol op maat stelt Caudalie u voor om je verzorgingsprogramma thuis uit te voeren om weer een perfect gereinigde, gezonde, stralend mooie huid te krijgen, net zoals je uit de pa komt.
Hoe? Door het gebruik van een scrub en masker geschikt voor jouw huidtype en behoeften. Kijk eens eventjes mee naar de verschillende producten.

Als eerste stap maak je gebruik van een scrub om je huid grondig te gaan reinigen. Caudalie laat je kiezen tussen een grondige of een zachte scrub. Ze helpen de huid te ontdoen van dode huidcellen die de teint dof maken, en bereiden de huid voor op verzorgingen. Beide bestaan voor 97% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

De diep reinigende exfoliërende crème is geschikt voor alle huidtypes, vooral de gemengde tot vettige huid. Deze crème zuivert en verfijnt de huidkorrel zonder de huid uit te drogen, reinigt de huid grondig en zuivert de poriën.
Bestaat uit natuurlijke exfoliërende microkorrels uit maïs, hydraterend vruchtvlees van druiven en verfrissende menthol, wat zorgt voor een fris gevoel.

De zachte scrubcrème is perfect geschikt voor de gevoelige huid. Hij verwijdert voorzichtig onzuiverheden en dode huidcellen en zorgt voor een gladde en stralende huid.
De formule met een romige textuur bestaat uit zachte natuurlijke en exfoliërende micro-jojobabolletjes, voedende druivenpitolie en rustgevende acaciahoning. De geur bevat frisse toetsen van lavendel en citroen. 

Om zacht te gaan exfoliëren en reiningen, kan je de scrubs gaan combineren met een reinigingsschuim (gemengde huid) of reinigingsmelk (droge huid).
Na het reinigen ga je de huid gaan voeden met een masker die je ongeveer tien minuutjes op je huid laat, en ook daar kan je een keuze gaan maken welke het best bij jouw huidtype en behoeften past.

Zo is er het zuiverend masker, ideaal voor de gemengde tot vette huid met onzuiverheden. Deze gaat de opperhuid gaan zuiveren, herstelt het evenwicht en reinigt diep.
Het instant ontgiftend masker is voor elke huid geschikt, en geeft de vermoeide huid haar frisheid terug. De gel-crèmeformule verwijdert toxines en opgestapelde onzuiverheden, waardoor de huidtextuur fijner wordt en de poriën kleiner.
Het hydraterend crèmemasker hydrateert intens en kalmeert de droge huid. De huid wordt terug soepel, zacht en intens hersteld.
Het Glycolic peelingmasker laat de doffe huid opnieuw stralen door zijn scrubbende en peelende werking, zodat de huid als nieuw aanvoelt.

Gebruik dit ritueel, scrub in combinatie met masker, 1 à 2 keer per week voor een stralende en zachte huid.
Mijn perfecte combinatie is momenteel de zachte scrub met het hydraterend crèmemasker. Het masker is echt een welgekomen product voor mijn droge huid!

Welke lijkt jouw ideale combinatie?

Caudalie scrub - 75ml - €22/st.
Caudalie masker - 75ml - €23.80/st.
Verkrijgbaar bij de apotheek of op de Caudalie website