Mogelijk gemaakt door Blogger.

Bloggersveiling SOS Kinderdorpen


Toen ik onlangs een mailtje in mijn mailbox kreeg van de mensen achter SOS Kinderdorpen, een goed doel dat zich inzet om kwetsbare kinderen een thuis en een toekomst te bezorgen zowel in België als in verschillende andere landen wereldwijd, of ik wou meewerken aan hun bloggersveiling, kon ik niet anders dan ja zeggen!

Sinds deze week kan je tal van leuke items en ervaringen kopen dankzij ondertussen al meer dan 50 bloggers. De opbrengst van de geveilde items gaat naar het Simbahuis in Vlaanderen, dus je koopt niet enkel iets superleuk (misschien wel van je favoriete blogger), maar je steunt daarbij ook het goede doel.
Zo kan je oa. kiezen voor leuke kledij, een persoonlijke tekening of schilderij, een personal styling met Emma Gelaude, een photoshoot, een brunch in Gent, een fotografie workshop, en zoveel meer!
Ik zelf heb een handtas gedoneerd, met leuke bloemenprint die een beetje een vintage feel heeft.

Je kan alle items en ervaringen volgen op de website: https://like2have.it/bloggersveiling en doorklikken om je bod uit te brengen. Alles loopt via ebay (hier zie je alle items via ebay zelf) dus zeker tijdig een kijkje gaan nemen want op de meeste dingen kan je maar enkele dagen bieden, en er komen ook nog nieuwe items bij.
Ben je zelf een blogger, en heb je iets toe te voegen aan de veiling, aarzel dan niet om contact op te nemen met de organisatie of stuur mij gerust een mailtje.

Wat denken jullie van dit initiatief? Op wat gaan jullie bieden?