Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Nivea Make-Up Remover


Onder het motto 'I love panda's but I don't want to look like a panda' bracht Nivea enkele nieuwe make-up remover producten op de markt. Zo zijn er de 3-in-1 Micellaire Reinigingsdoekjes, maar ook de eerste Make-Up Removers voor onder de douche!
Geen excuus meer dus, want make-up verwijderen hoeft nu helemaal niet lang meer te duren! Benieuwd naar meer, lees snel verder!

De nieuwe 3-in-1 Micellaire Reinigingsdoekjes combineren de doeltreffendheid en de verzorging van het Nivea Micellair Water in een reinigingsdoekje. Je kan die zowel 's avonds gaan gebruiken voor een goede reiniging (ook geschikt voor oogmake-up), maar ook 's ochtends om het gelaat te zuiveren en zorgt direct voor een frisse en stralende huid.
Dankzij de micellen (oliemoleculen ingekapseld in water, die onzuiverheden en talg aantrekken) en Vitamine E worden onzuiverheden grondig verwijderd en wordt de huid gehydrateerd.

Ik gebruik zelf niet zo heel vaak reinigingsdoekjes, maar vind ze wel heel erg handig en heb er ook altijd in huis. Als het 's avonds eens wat sneller moet gaan omdat ik supermoe ben, om mijn oogmak-up te verwijderen, maar ook bv. om tussendoor snel make-upkwasten te reiningen. En om mee te nemen op vakantie, is zoiets ook veel beter dan een volledige bus reiniger en wattenschijfjes mee te nemen.
Ik gebruik sowieso altijd micellair water voor het wassen van mijn gezicht, dus wel fijn dat deze nu ook in doekjes verkrijgbaar zijn.

De Make-Up Remover voor onder de douche is een compleet nieuw product. Nivea bracht al de bodylotion voor onder de douche uit, en dat is een echt succes. Dankzij deze make-up remover kan je nu gewoon al je make-up verwijderen tijdens het douchen.
Nivea combineert daarbij een waterachtige gel (hydrogel) met een lipidegel (oleogel), daardoor hoef je geen wattenschijfje meer te gebruiken, zelfs niet voor je ogen (ook waterproof make-up). Hij verwijdert onzuiverheden en make-up in alle zachtheid. Gewoon al masserend aanbrengen onder de douche, afspoelen en klaar.

Hij is verkrijgbaar in twee verschillende formules voor verschillende huidtypes. Zo is de witte voor de droge en gevoelige huid, een formule verrijkt met amandelolie, voor extra hydratatie, en de lichtblauwe voor de normale tot gemengde huid, een formule op basis van Vitamine E.

Ik ben sowieso fan van zo'n producten. Ik douch altijd 's avonds en vind het dan ook handig mijn make-up tijdens het douchen te verwijderen. Ik deed dat voordien al met cleansing gels die ik aanbracht net voor ik de douche instapte, nu staat de witte Nivea make-up remover gewoon in mijn douche en kan ik het onmiddellijk bij gebruiken tijdens het douchen zelf. Het werkt heel efficiënt, mijn make-up verdwijnt als sneeuw voor de zon!
Ik reinig nadien wel nog met een wasgel voor het gelaat, maar dat doe ik altijd want ik probeer altijd heel grondig, maar zacht, mijn gezicht te reinigen.

Reinigen jullie altijd grondig elke avond? Wat denken jullie van deze producten?

Nivea 3-in-1 Micellaire Reinigingsdoekjes - €3.99
Nivea Make-Up Remover Onder de Douche - €4.99/st.