Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Natural Self


Vorige week maakte ik voor de eerste keer kennis met het Belgische beauty-merk Self. Ik had er al heel wat over gelezen, maar nog niet van dichtbij gezien, laat staat geprobeerd.
Het eerste wat me in het oog springt bij het zien van de producten, is toch wel de superleuke verpakking. Maar daarnaast zijn de producten top en bestaan ze uit 100% natuurlijke ingrediënten die je huid verzorgen en beschermen. Ik wou jullie ook graag laten kennismaken dus vandaag geef ik graag wat meer info over het merk en de producten.

Isabelle, het gezicht achter Self, ging op zoek naar de juiste verzorgingsproducten voor haar huid, die de dag van vandaag al maar meer moet verdragen. Ze zocht naar verzorgingsproducten die op de juiste manier kunnen voeden en beschermen, met respect voor de natuur en het natuurlijke karakter van de huid. Jammer genoeg vond ze niet wat ze echt wou, en besloot ze zelf een 100% natuurlijke verzorgingslijn te creëren. 

Daarnaast wil ze met de producten van Self ook zorgen voor een momentje voor jezelf, en je laten genieten van wie je bent, tot in de allerkleinste details. Haar filosofie is niet voor niets 'bring out you inner beauty', waarbij ze elke vrouw wil aanzetten haar droom te leven en deze waar te maken, en de producten zijn de booster die iedereen weleens nodig heeft.

De producten zijn heel erg gericht op het voeden van de huid (geschikt voor iedere huidtype, ook voor baby's, maar misschien nog meer op de droge, gevoelige huid). Ze bestaan uit natuurlijke ingrediënten zoals kokosolie, macadamia, arganolie, shea butter en mandarijn.
Daarnaast zijn ze vrij van parabenen, artificiële geuren en kleuren, en andere chemische bestanddelen. Ze zijn 100% natuurlijk, milieuvriendelijk, ecologisch en zeker niet getest op dieren.

Bij de gezichtsverzorging zit er een dag- en nachtcrème in het gamma, als ook een gezichtsscrub en een reinigende gelaatsmelk. De Self gezichtsproducten zijn licht van textuur, zorgen voor bescherming en hydratatie, herstellen en vernieuwen de huid, en gaan veroudering tegen.
Bij de lichaamsverzorging vind je een bodylotion, een bodyscrub en een wasgel. Deze producten gaan op een milde wijze gaan reinigen, en tegelijkertijd gaan voeden, beschermen en de elasticiteit verbeteren.
Ik probeerde de scrubs uit op mijn hand, samen met de bodylotion, en ik was aangenaam verrast. Vooral de gezichtsscrub vond ik heel aangenaam aanvoelen, en de bodylotion werkte nadien heel voedend.

Ik mocht een product uitkiezen om thuis uitgebreid te testen, en ik ging voor de gelaatsmelk, maar ik hou jullie later zeker van op de hoogte van mijn bevindingen.
Nog een kleine preview, vanaf eind oktober zullen er ook geschenksets en geurkaarsen te koop zijn, jeeej!
Wat denken jullie van dit merk?

Natural Self
Verkrijgbaar in exclusieve verkooppunten en online