Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: sunrise and cake


Het is ondertussen al geleden van de laatste zomerfoto's dat ik nog wat van mijn leukste alledaagse foto's heb gedeeld, dus bij deze een nieuwe random pics.
Heel wat taartjes, maar ook gezonde taartjes en verjaardagstaartjes, en ook heel wat mooie zonsopgangen. Vooral in de herfst kom ik die vaak tegen omdat ik meestal op pad bent wanneer de zon opkomt, en ik kan het dan niet laten een foto te maken, ik vind dat echt geweldig!

Maakt je dag toch direct goed als je dit 's morgens tegenkomt.

Ik mocht onlangs een nieuwe Dr. Oetker challenge aangaan, niet thuis in mijn eigen keuken, maar met verschillende teams op een geweldige locatie in Tour&Taxis. Heel wat lekkers want elk team (er waren er 10) moest 2 dessert gaan maken met vanille in, en ja we mocht ook van ieder zijn desserts eens een proefje gaan nemen.

Enkele weken terug gingen we op bezoek in Autoworld in Brussel. We zagen heel wat mooie auto's, en in deze mocht je ook echt gaan zitten, en dat moet je the little guy geen twee keer zeggen ;)

Ook aan zee gingen we onlangs naar auto's gaan kijken, tijdens de Zoute Grand Prix in Knokke, maar even langs het strand lopen hoorde er natuurlijk bij.

Nog een prachtige ochtendfoto, op het platteland wonen heeft zijn voordelen.

Ik vertelde jullie alles over het nieuwe beautymerk Self, maar ik mocht tijdens kennismakingsavond niet enkel producten uitproberen, maar ook genieten van deze lekker mocktail van The Mocktailclub...

... en het suikervrije taartje van Madam Bakster, met citroen en avocado. Vreemde combinatie misschien, maar echt heel lekker én gezond!

Maar we aten nog meer taart, vorig weekend vierden we de 9e verjaardag van the little guy, en dat werd uitgebreid gedaan, met heel wat taartjes!

Oké, nog eentje dan ;)

Ook al heb ik de laatste tijd echt nog niet veel tijd gehad om te chillen, tv te kijken, enz, af en toe is dat toch echt eens nodig!

Zo, op naar een nieuwe werkweek, en blijf me zeker volgen via instagram als je de randoms pics als eerste wilt zien :)