Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Nivea Hair Care


Heel wat nieuwigheden de afgelopen maanden bij het haarverzorgingsgamma van Nivea. Zo hebben ze al heel wat producten uitgebracht geïnspireerd op de heerlijke geur van de beroemde Nivea Creme (dé blauwe pot), en zo kon ook de shampoo en conditioner niet uitblijven, namelijk Nivea Hairmilk.
Daarnaast nog meer stralend haar, dankzij het Diamond Gloss gamma, met diamantpoeder, en de Repair & Targeted Care shampoo en conditioner om het haar te herstellen na heel wat zon.

Het meest benieuwd was ik natuurlijk naar het nieuwste haarverzorgingsduo 'Hairmilk', die het haar herstelt en verzorgt zonder te verzwaren. Ideaal dus voor droog en verzwakt haar.
De inspiratie voor deze nieuwe producten werd gevonden bij de 'haarmilch', dat Nivea meer dan een eeuw geleden ontwikkelde. Deze reinigde het haar in alle zachtheid en verzorgde het intensief.
Deze nieuwe versie zorgt ervoor dat het haar herstelt en geeft het een intense maar lichte verzorging, zodat het haar niet verzwaard.
Resultaat: Glanzend en soepel haar, die ook versterkt en beschermt is tegen invloeden van buitenaf!

Naast de heerlijke geur van de Nivea Creme, bevatten deze drie top-ingrediënten: Melkproteïnen, Macadamia Olie en Eucerit.
Ze ruiken inderdaad heerlijk, en voelen ook heel aangenaam. De shampoo schuimt heel goed en voelt zacht aan. De conditioner is echt een soort van gel/melk, wat het heel makkelijk maakt om doelgericht aan te brengen. Mijn haar voelt zacht en luchtig aan, en naast mijn haar ruikt ook de hele badkamer aangenaam!

Daarnaast is er dus ook het Diamond Gloss gamma, een shampoo, conditioner en Styling Spray die een diamantpoeder bevatten voor schitterend haar, zeker wanneer de zon schijnt. De shampoo en conditioner bevatten ook de Macadamia Olie die het haar verzorgt en versterkt van binnenuit. Dus niet alleen mooie maar ook verzorgde lokken.
De Styling spray heeft een houdbaarheid van 4, wat best het haar lang in model houdt.
No worries, je loopt niet rond als een discobol, maar in de zon geven ze toch een mooie extra glans aan het haar.

Als laatste het haarverzorgingsduo Repair & Targeted Care shampoo en conditioner, die het haar gaan herstellen, doelgericht op beschadigde haarzones dankzij de unieke Kera Detect technologie. Ideaal om na de zomer beschadigde en doffe lokken, door wind, zon en (zee)water, aan te pakken!

Wat denken jullie van deze nieuwe Nivea haarproducten? Welke zou iets zijn voor jou?

Nivea Hairmilk shampoo 250 ml/conditioner 200 ml - €3.39/st.
Nivea Diamond Gloss shampoo 250 ml/ conditioner 200 ml - €3.39/st.
Nivea Diamond Gloss Styling Spray 250 ml - €4.29
Nivea Repair Targeted Care shampoo 250 ml/ conditioner 200 ml - €3.39/st.
Verkrijgbaar in de drogisterij, warenhuizen, ...