Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: Summertime part II


We zijn ondertussen al bijna aan de helft van september, maar ik deelde nog steeds de leukste alledaagse foto's van augustus niet. Dus vandaag, nog een portie zomerfoto's (ook enkele van de vakantie in Duitsland die mijn reisverslagjes niet haalden), waar iedereen zeker vrolijk van wordt! De maandag hebben we ondertussen ook al gehad, dus op naar een fijne week.
Bovenstaande foto is er trouwens eentje uit het Gent, voorbereiding op de Patersholfeesten, maar het ziet er daar altijd wel vrolijk en kleurrijk uit!

Ik ben niet gluten intolerant, maar dankzij Eva Daeleman en Schär leerde ik er heel wat meer over. Het is niet makkelijk om glutenvrij te eten denk ik, maar ik probeerde al enkele producten uit het Schär gamma, en ik moet zeggen dat ze echt heel lekker smaken...
Mijn favoriet: het Vital brood (oh, en ook de koekjes natuurlijk ;))


Schattige plekjes in Duitsland!

Het stond op mijn to-do list in Duitsland ;) en blij was ik dan ook dat we er eentje tegenkwamen!

Mijn citytrip look. De toiletten in het Mercedes museum in Stuttgart waren
trouwens ook te mooi om er geen foto in te nemen.

De laatste weken van de vakantie hebben we nog extra genoten, maar toch ook al voorbereid voor het nieuwe schooljaar dankzij de leuke spulletjes van Kangourou (verkrijgbaar bij Colruyt).

Traditiegetrouw eindigden we het laatste weekend van augustus met twee dagen Rockabillyday. Het was op zaterdag echt superwarm, en deze schattige hondjes krijgen dan ook de nodige bescherming (en heel wat water). Vond ze zo leuk dat ik er toch een foto van moest maken.

Dit is mijn uitzicht aan het werk, het Gravensteen in Gent. En 's morgens vroeg, met de opkomende zon, ziet hij er net nog een tikkeltje mooier uit dan anders.

En laat die zomerse temperaturen nog eventjes blijven, want deze week kreeg ik deze superleuke bikinitop toegestuurd van Zoë. Ze maakt ze helemaal zelf, en je kan ze op haar blog Zolea ook aankopen. Neem dus zeker een kijkje, want ze komen in verschillende kleuren en modellen. 

Hoe was jullie zomer, laat het me zeker weten!