dinsdag 15 juni 2010

I ♥ Be-Angeled

Dit weekend ging ik voor de tweede maal langs bij Be Angeled en ben altijd zo verliefd op de spulletjes daar! Be Angeled is een private-shop in Gent, vol met schattige spulletjes. Van juweeltjes (ook zelfgemaakte juweeltjes: denk pareltjes, strikjes...), handtassen, schoenen, tot riemen en kledij! Het is een supergezellig, cute little shop, niet heel groot maar je weet gewoon niet waar eerst kijken. En de eigenares Devi-shri is echt heel lief en vriendelijk, ze laat je rustig kijken en geeft ook haar eerlijke mening, als iets je niet zo goed past, gaat ze dat ook tegen je zeggen. Dus geen gedoe meer met overvolle pashokjes en lang aanschuiven aan de kassa, je gaat gewoon winkelen wanneer het jou uitkomt. Je maakt gewoon een afspraak, dat kan 's morgens, 's middags of zelf 's avonds. Om de 1 à 2 maand, meestal als er een nieuwe collectie in het winkeltje ligt, zet Be-Angeled de deuren open van woensdag tot zaterdag van 14u tot 22u. En dat was dit weekend zo, hehe! Je kan ook een 'private sale' bij jou thuis organiseren, om de spulletjes te bekijken samen met je vriendinnen (how cool is that!). Ik kocht deze 2 superleuke t-shirtjes: Je kan op haar website meer info vinden, en de collectie bekijken, en ik volg haar ook op facebook , zo zie je wanneer de nieuwe collecties er zijn, foto's en wanneer het winkeltje zijn deuren opent. Nog enkele sfeerfoto'tjes: What do you think?

10 opmerkingen:

 1. Super leuk! Ik heb er een waardebon van, kan niet wachten tot er nog es een verkoop is :)


  PS: maak je es een artikel over jouw tattoo? ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Devi-shri en Ganesha, het coolste zusjesduo ooit ^^ Ik heb al heel veel van Be-Angeled gehoord, ziet er super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor de leuke tip! Ziet er mooi uit! ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love the outfits and the jewelry.
  Great blog

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Hanne, ok doe ik zeker :)

  @ Lies, inderdaad, 2 superlieve lady's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie T-shirten! En ik wil er ook wel eens naartoe gaan, alleen spijtig dat Gent vrij ver is voor mij :( xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, ziet er superdeluxe uit, alleen beetje ver weg voor mij ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heb al veel over Be-Angeled gehoord, aangezien je er niet zo maar kunt binnenwandelen vroeg ik me af of het een betaalbare winkel is?
  Hopelijk wel dan ga ik zeker eens langs!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Blue-belle, ik vind het echt heel goed meevallen hoor de prijzen. Ik betaalde 30€/st voor de t-shirts. Ik geloof kleedjes rond de 50-60€, accessoires rond de 10-15€ (de handgemaakte juwelen zijn wel duurder). Handtassen en schoenen heb ik geen idee, had eigelijk te weinig tijd om ze eens grondig te bekijken, hoewel er hele mooie stuks bijstonden! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ok, inderdaad vallen die prijzen heel goed mee.Dacht altijd dat het veel duurder was omdat het me zo exclusief leek op afspraak shoppen.
  Nu ga ik zeker eens langs!!
  Bedankt!!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram