Mogelijk gemaakt door Blogger.

Summer ponytail!

Met deze zomerse temperaturen hou ik ervan om mijn haar op een staart te dragen (doe ik wel redelijk veel, want kan het niet verdragen om te werken met mijn haar los, en van zodra ik thuis kom doe ik ook meestal vlug een staartje of dotje in).
Mijn haar is redelijk lang en het is niet zo makkelijk om er veel variatie in te brengen (op deze post zie je nog eens een foto van hoe mijn haar nu is). Een leuke hoge paardestaart met volume vind ik dan ook supermooi en ideaal in de zomer.
Ik vond dit leuke filmpje op youtube van ForeverYours0727 waarin ze het zo makkelijk maakt om deze look te bekomen. Ook de tips voor het stylen van bangs vind ik super!! Ik ga haar tricks zeker eens uitproberen: Bekijk ook haar youtube-channel voor nog meer leuke en interessante filmpjes! What do you think? And how do you wear your hair?