Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blogger Passion Award

Wow, ik kreeg terug een Award, wat vind ik dit superleuk! Dit maal gaat het over de Blogger Passion Award, die ik kreeg van Eva van Eva's Beautyblog. Thanks Girlie!!
Hier is de bedoeling dat je 4 van jou passies deelt!! 1. Met grote voorsprong op nummer 1 komt natuurlijk mijn gezinnetje. Ik ben al 11 jaar samen met mijn vriend (jaja, van in onze vroege tienerjaren al :)) en we hebben een zoontje Noah van 2,5 jaar. En ik zie ze alletwee supergraag en vind het superleuk om vanalles samen te doen. 2. Sinds ik begin dit jaar begon met deze blog, heb ik de schrijfmicrobe helemaal te pakken. Ik vind het superleuk om het internet af te zoeken naar de laatste nieuwtjes of leuke spulletjes. Elke comment maakt me superblij, en ik lees dan ook heel graag al jullie artikeltjes. 3. Ik ben dol op foto's, en neem er honderden per maand!
(Mijn vorige laptop en externe harde schijf (dan maak je al eens een back-up) gingen onlangs alletwee kapot (aaagh) met al mijn herinneringen op, die nu in een datarecoverybedrijf hersteld worden. Hopelijk krijg ik alles terug! Fingers crossed!)
Ik werk ook graag met foto's, en maak zo zelf kaartjes of bewerk de foto's op een leuke manier (maar heb er jammer genoeg bijna geen tijd meer voor). 4. Shoppen, welke lady houdt er niet van (er zijn misschien wel een paar, maar ik ben er alsinds geen van ;) haha). Een nieuw aankoopje of pakje in de bus, mag nog zo klein zijn, maakt me superhappy!!
Ik tag MissEvie , suusie en ChloƩ.