Mogelijk gemaakt door Blogger.

Naughty but Nice: cupcake hand cream

Ik ben helemaal gek van cupcakes, of was dit nog niet duidelijk!
Niet dat ik er alle dagen eet of heel veel klaar maak, maar ik vind ze zo superschattig, ook op accessoires en keukenspulletjes en zo.
Ik vond dan ook deze superleuke site, vol met cupcake treasures, waar je gewoon helemaal van smelt: ♥ Ditsy Daisies ♥, lifestyle boutique for fabulous cupcake gifts and retro homewares.
Ik kon dan ook niet anders dan iets bestellen, haha!
Ik kocht deze super cute cupcake handcreme van Naughty but Nice, in Coconut geurtje.
Hij ruikt superlekker, I love coconut. De geur blijft ook lang hangen maar is niet overheersend. Je hebt er echt niet zoveel van nodig, smeert gemakkelijk uit en geeft een zacht laagje aan je handen zonder vettig te blijven.
Komt op 5,85€ (zonder verzendkosten) en bevat 18g.
Heb je ook nog in andere geurtjes: aardbei, chocolade, kers en kokosnoot:
Verder kocht ik nog deze schattige cupcake stand van Cupcakes & Cartwheels en deze set van 3 opbergblikken.
Als je even into cupcakes bent zoals ik, moet je zeker de site eens gaan uitchecken. Vol van deze superleuke spulletjes. En supersnel in huis, ik had het maandag besteld en vandaag al ontvangen uit england.