Mogelijk gemaakt door Blogger.

Get some free styling advice

Je kocht een superleuk kleedje maar weet niet welke schoenen je erop zou dragen, je moet naar een thema-feestje en weet niet wat aan te trekken, je gaat op reis en vraagt je af welke outfit ideaal zou zijn... Hier is de oplossing!
Ik vond deze leuke q&a website die je gratis en professioneel styling advies geeft, waar je ook na enkele minuten een antwoord krijgt: 'What To Wear'.
Like.com richtte samen met Glamour magazine deze website op. Zo krijg je dan ook 'fashion-advice' van celebrity stylists, top fashion bloggers en Glamour experts.
Je stelt een vraag, je kan er ook een foto van jezelf of van een kledingstuk dat je graag met iets zou combineren toevoegen, en dan krijg je binnen enkele minuten een antwoord samen met foto's voor je een idee te geven waarover ze het hebben. Ideaal toch.
Ik nam dan ook eens de proef op de som, en wou ook eens een vraagje stellen.
Aangezien ik supergraag shortjes draag (als het dan eens goed weer is), en helemaal niet graag platte schoenen aandoe, was mijn vraag de volgende:
Ik moest iets langer wachten dan enkele minuten voor een antwoord (bovenaan stond 9minuten wachttijd, maar uiteindelijk kreeg ik na 26 min een antwoord) en je kreeg ook een mailtje in je mailbox dat je een antwoord had gekregen.
Vond de uitleg wel ok, maar de spulletjes die ze aanraadde, zou ik zeker niet aantrekken! Een halternektopje is wel nog leuk, maar de gedrappeerde stof vind ik persoonlijk niet zo heel mooi.
Maar toch vind ik het een leuk idee, en het is ook leuk om de andere vragen eens door te lezen en zo wat ideetjes op te doen.