Mogelijk gemaakt door Blogger.

Bioderma reviews

Ik heb een heel gevoelige huid, en mag er dus niet zomaar opsmeren wat ik zou willen.
Ik hou dan ook van de producten van Bioderma. Ik vind de werking van de producten heel goed en de huid reageert er echt niet op!
Zo gebruik ik al jaren de Bioderma Sensibio H2O om mijn make-up te verwijderen en je gezicht te reinigen. Een reinigingsmelk kan al rap voor verstopping zorgen, dus een lotion is echt veel beter.
Zo kocht ik onlangs nog enkele producten van het merk.
Ik kocht het Bioderma Sensibio soothing mask, een masker om het gezicht te hydrateren en kalmeren. Het maakt men gezicht wel iets zachter, maar ik vond het geen spectaculair verschil. Ik heb natuurlijk wel geen droge huid, dus misschien dat het verschil dan beter merkbaar zou zijn. 1à2 maal per week aanbrengen en 10 min laten inwerken.
Van de Bioderma Sebium peeling gel ben ik dan wel supertevreden. Het is een scrub waarvan mijn huid echt superzacht wordt. Je kan het enkele malen per week gebruiken, 2 min lichtjes inmasseren op een licht bevochtigde huid.
Ik kocht ook de Bioderma Sebium pore refiner, een creme die de poriën samentrekt en de huidstructuur verfijnt. Dagelijks aanbrengen na je gezichtsreiniging. Heb er nog geen echt resultaat van gezien, moet ik misschien iets langer gaan gebruiken dan.
De Bioderma Sebium mat, een creme die de huid hydrateert en de glimmende plekken matteert. Dagelijks aanbrengen voor je make-up.
Vind wel dat hij goed resultaat geeft, ok met deze superwarme dagen is het misschien niet zo makkelijk, maar het verschil is wel groot zonder!!
Ook hun zonneproductengebruik ik al jaren. Ze hebben er echt met een hoge factor, beschermt goed tegen de zon en de negatieve effecten ervan, en je huid reageert ook niet negatief op de creme zelf!
Kennen jullie het merk, of gebruiken jullie het ook?
Te koop bij de apotheek of bij Newpharma (zie hier het volledige assortiment)