Mogelijk gemaakt door Blogger.

My little tattoo

Op aanvraag van Hanne (snowwhiteglamour), hier een artikeltje over mijn tattoo :)!

De dag vandaag zijn tattoos allang niet meer enkel voor zeemannen, vrachtwagenchauffeurs of ordinaire types.
Ook bijna elke celebrity heeft er wel één of meerdere, wat soms voor echte trends zorgt.

Ook neptattoos zijn dit seizoen een echte trend, sinds ze in de Chanel SS2010 collectie gespot werden. Van halskettingen, tot armbanden en sexy beenversieringen in schakels, vogels en natuurlijk mag het Chanel-logo niet ontbreken. Er zijn natuurlijk ook al goedkopere versies op de markt (vb bij Asos, die veel gelijkenissen vertonen met Chanel).

Ik was altijd van het principe, een tattoo is niets voor mij. Maar sinds ik mama ben geworden van mijn kleine Noah, wou ik toch ergens zijn naam voor altijd bij mij hebben. Kort voor zijn 1e verjaardag (hij is nu 2,5j) heb ik dan toch de stap gezet en zijn naam laten plaatsen op mijn pols, en ik vind het supermooi.
Het is klein, subtiel en heb er toch al veel complimenten voor gekregen.
Wat denken jullie ervan?

me and the little one

Hebben jullie een tattoo, of misschien willen jullie er wel eentje? Of helemaal niet?