Mogelijk gemaakt door Blogger.

I ♥ Carrie's Clover Necklace

Gisterenavond ging ik eindelijk kijken naar Sex And The City 2. Ik vond het een heel mooie en leuke film, eigelijk helemaal anders dan de eerste, maar toch even goed! De film begon heel grappig met een flashback naar de 80's, hoe de vier meiden elkaar leren kennen hadden. En de rest van de film had eigelijk wel een mooi verhaal. Natuurlijk trokken ook de kledij, schoenen, juwelen, handtassen, dressings (OMG) ... mijn aandacht! Ik ben helemaal verliefd geworden op een Clover necklace, waarin Carrie enkele malen in de film tevoorschijn kwam. Haar legendarisch 'carrie' necklace is vervangen, en denk dat dit ook wel een populair gewild item wordt! De 'four-leaf clover necklace' is een ketting van Chahan Minassian, met een prijskaartje van $20.000 (slik). De styliste van de film, Patricia Field bracht wel een betaalbare look-a-like op de markt, te koop op haar website.
Ik vond voor jullie ook enkele klaverkettingen:
Asos
Morelatto (amanto)
Juicy Couture
Capricci
Superleuk, en helemaal in de stijl van mijn blog ;), vond ik Charlotte's kookshort, terwijl ze yummie pink cupcakes aan het maken was.
De short is van Jessica Steel, en het is de Audrey's cupcake Apron.
Hebben jullie de film al gezien?