donderdag 24 juni 2010

Pieces new collection

Pieces Accessories is één van mijn favoriete merken voor accessoires. Ze hebben er leuke sjaals, riemen, schoenen, handtassen, juwelen en tegenwoordig ook kleding. Bekijk hier de nieuwe campagnefoto's voor de nieuwste collectie, die in juli in de winkels ligt:
Oh, de sjaals, armbanden en het handtasje vind ik superleuk!
Van vinden jullie ervan?

3 opmerkingen:

 1. Dat rozige kleine handtasje is wel leuk en de sjaal met blauw wit en die oorbellen van de voorlaatste foto ook. Die groene zonnebril van de laatste foto ziet er ook goed uit. De rest vind ik wat tegenvallen. Meestal vind ik bijna alles van Pieces geweldig, dat heb ik bij deze foto's niet.

  http://all-eyes-on-me-hetty.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De onderste armband is echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, amazing accessories. Really love these maxi scarfs
  *Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram