donderdag 10 juni 2010

Rings and things

Ik ben helemaal gek van ringen. Ik vind het supermooi om je outfit mee af te maken, en het springt direct in het oog. Het moet ook helemaal niet duur zijn, ik heb er zoveel want ik wissel graag af. Zie hier enkele van mijn laatste nieuwe aankoopjes: Six Be Angeled/Six Missguided/Six Missguided (Ik draag ook mijn nieuwe lakje 'Paprika' van Dior, die ik kocht bij de blogsale van MissEvie en het is echt mijn nieuwe favoriet, thanks!) I look sweet (ik wou er een foto van trekken, en vind hem nu niet meer terug :( ) Ik ben nu op zoek naar iets waar ik mijn ringen op/in kan plaatsen. Ze zitten anders gewoon in een klein toilettasje, bij mijn alledaagse juwelen, maar het is zo een warboel en zo zie ik ook niet welke ik heb, en welke het beste zou passen bij wat ik die dag aan heb. Ik dacht misschien aan een ring display, zoals je ziet in de winkels, of misschien toch in een mandje of mooi doosje, of een echt juwelendoosje! Hoewel ik zo een kasje, zoals op de laatste foto wel supergraag zou willen (my birthday is coming up this month... ;)
Wat gebruiken jullie om je ringen, of andere juwelen op te bergen? Give me your ideas!!

6 opmerkingen:

 1. Ik heb een juwelenkistje in "leer", ooit gekocht in de Blokker. Best handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OMG! I want to have that white (the lastone)jewelery holder !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow jij hebt echt veel ringen! Like that!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh dat witte kastje is leuk!
  Weet je misschien waar deze vandaan komt ofzo?

  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Loeder, heb het gevonden bij google, kaboodle.
  Het is de 'Chloe Jewelry Armoire' van pottery barn 'pbteen'. Maar je moet maar eens googlen naar 'jewelry armoire', en je gaat nog veel leuke kastjes tegenkomen...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Thanks!
  Ik ga gauw kijken, vind em onwijs leuk nml haha.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram