zondag 13 juni 2010

Summer Holiday by h&m

De zomer komt maar af en toe even piepen hier in ons belgenlandje en de wolken, regen en niet zo heel warme temperaturen beginnen echt tegen te steken. Je weet 's morgens echt niet wat aantrekken (heb ik toch)!
Op de website van h&m kwam ik op de Summer Holiday beauty-collectie. Ok, waarschijnlijk staat ie er al wel even op. Maar pas nu viel mijn oog erop, en het gaf me zo een 'vakantie-op-een-zonnig-eiland-gevoel' en dat heb ik echt nodig!!
(Klik op de foto en je ziet alles echt veel duidelijker)
De coconut-spulletjes (I ♥ coconut, smells so good) vind ik super. De bodyscrub 'coconut lime', maar ook de 'pink grapefruit' en de tropical coconut lipgloss en lippenbalsem zien er superleuk uit. De nagellakkleurtjes zijn ook leuk.
De toilet- en make-uptasjes daarentegen zijn zo niet echt mijn favoriet.
Wat denken jullie? En hebben jullie al iets van de collectie?

2 opmerkingen:

 1. Ik weet 's morgen ook echt niet wat aan doen!
  Ik heb nog niks van de collectie meer de scrub ziet er wel leuk uit :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel! :D heb er net weer een nieuwe opgezet.

  Ik vind jouw blog ook leuk trouwens!

  Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram