zondag 27 juni 2010

Summer ponytail!

Met deze zomerse temperaturen hou ik ervan om mijn haar op een staart te dragen (doe ik wel redelijk veel, want kan het niet verdragen om te werken met mijn haar los, en van zodra ik thuis kom doe ik ook meestal vlug een staartje of dotje in).
Mijn haar is redelijk lang en het is niet zo makkelijk om er veel variatie in te brengen (op deze post zie je nog eens een foto van hoe mijn haar nu is). Een leuke hoge paardestaart met volume vind ik dan ook supermooi en ideaal in de zomer.
Ik vond dit leuke filmpje op youtube van ForeverYours0727 waarin ze het zo makkelijk maakt om deze look te bekomen. Ook de tips voor het stylen van bangs vind ik super!! Ik ga haar tricks zeker eens uitproberen: Bekijk ook haar youtube-channel voor nog meer leuke en interessante filmpjes! What do you think? And how do you wear your hair?

6 opmerkingen:

 1. die foto van jou haar wauwwwww!! ik wil gelyk weer lang haar.. :( ik kan nog net een mini-staartje haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met dit warme weer doe ik men haar ook altijd in zo'n staart, want anders heb ik het echt vééél te warm! Leuk filmpje trouwens, ga ik ook eens proberen voor wat meer volume :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik draag mijn haar altijd in een staartje, past altijd !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk! Ga ik binnenkort eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk filmpje, vind de kapsels echt super leuk.. wil zelf ook zo lang haar..Maar hellaas kan ik nog maar net een klein staartje maken.. :) ! maar ben het aan het laten groeien.. er is nog hoop.

  & love your blog !!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake