zaterdag 6 november 2010

Lush Ultrabland & Tea Tree Water

Wat ik zo leuk vind aan Lush, naast dan de producten, is dat ze je helpen producten uit te kiezen die ideaal zijn voor je eigen huidtype, én je kan ook gewoon staaltjes vragen in de winkel om uit te proberen.
Ik wou dolgraag de babyface eens uitproberen, maar aangezien die uit het gamma gaat, raadden ze mij Ultrabland aan. Deze zachte, maar uiterst effectieve reiniger, met verzachtend rozenwater, pindaolie en bijenwas, haalt ieder spoortje vuil weg en maakt je huid heel zacht.
Masseer een klein beetje op je gezicht en ogen, en verwijder met een washandje of watje met warm water.
Bij Lush raadden ze me ook aan ipv met water de Ultrabland te verwijderen, Tea Tree Water te gebruiken, het is een sterke toner voor een normale tot vette huid. Tea Tree is een wonderlijke plant uit Australië. De olie heeft sterk reinigende, desinfecterende eigenschappen die samengebracht werd met opwekkende grapefruit en ontgiftende jeneverbes. Gebruik het na je reiniger om de laatste restjes te verwijderen, en laat het ook niet opdrogen om erna je gezichtscreme aan te brengen, zo wordt die ook beter opgenomen door de huid.
Ik stond er een beetje sceptisch tegenover om zo je make-up te verwijderen, maar ik vind het toch heel effectief. Zelf je oogmake-up wordt ermee verwijderd, hoewel de mascara toch wat wordt opengesmeerd en er toch heel moeilijk mee afgaat, maar je kan die erna gewoon erafhalen met je watje.
Door het tea tree water erna te gebruiken, maakt het wel handiger dan dat er water aan te pas komt. De geur zelf van de toner vind ik niet zo aangenaam, het blijft gelukkig ook niet hangen.
Doordat hij desinfecterend is, is hij ook ideaal voor het genezingsproces van een puistje te versnellen.
Wat denken jullie ervan? En wat gebruiken jullie om jullie gezicht te reinigen?

11 opmerkingen:

 1. De tea tree water lijkt me ideaal, zelf gebruik ik reiningsproducten van Rituals.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik de ultra bland ook, maar ik haal het eraf met een heel warm, nat washandje en daarna ga ik er nog eens over met eau roma water. Echt, super combinatie want mn huid ziet er super gezond uit + echt ALLE makeup word verwijderd. Jaja, ik ben fan! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze twee ken ik nog niet (maar ik heb dan ook nog niet zoveel van Lush), maar het klinkt wel veelbelovend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, dit ga ik denk ik kopen als ik weer ga bestellen bij Lush.UK! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ugh! Ik haat Ultrabland. Serieus! Ik kreeg er pukkeltjes van. Dus die staat helaas vol in de kast...

  Ik gebruik Lancaster make-up remover! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad handig dat ze je proefjes meegeven. Om mijn make-up te verwijderen gebruik ik nu iets van Bourjois en heel af en toe gebruik ik Niveau tonic erna. Verder doe ik eigenlijk maar weinig aan mijn gezicht ;-) Ik zou ook heel graag iets van Lush uitproberen, maar er zit hier geen winkel in de buurt dus ik kan alleen online bestellen en dan mis je het stukje advies weer...
  ps. Nog bedankt voor je lieve comment bij mijn persoonlijke postje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zelf nog niet geprobeerd, maar klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb eergisteren ook een staaltje ultrabland meegekregen (heb er zelf niet om gevraagd, ze zijn daar echt zo lief!) Normaal gebruik ik Nivea, maar daar wordt mijn huid zo droog van. Dit is inderdaad veel zachter. Ze hebben voor mijn gezicht vol acné Fresh Farmacy als zeep, Tea Tree Water als toner en Vanishing Cream als dagcreme aangeraden. Het voelt allemaal goed aan. Ben eens benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram