Mogelijk gemaakt door Blogger.

Nieuwtjes

Ik zet alweer enkele leuke nieuwtjes op een rijtje:

♦ Navulbare mascara met ingebouwd spiegeltje van Guerlain
Noir G is de eerste mascara van Guerlain die de extreme luxe van een schitterende houder combineert met een buitengewone formule voor een perfect getekende oogopslag.
Als je de houder openmaakt, komt er een spiegeltje tevoorschijn, dat schroef je open en verschijnt er een borsteltje, waarmee je je mascara in een handomdraai kan aanbrengen.
Is je houder leeg? Dan trek je zachtjes aan de dop en de navulling komt naar buiten, zo heb je altijd een extra voorraadje bij. De navulling is ook los verkrijgbaar.

De mascara zelf is intens zwart en zorgt voor volume en lengte. De textuur heeft een beschermend laagje wat zorgt voor maximaal krullend effect en fixatie. Heeft een subtiele geur op basis van oa. perzik, roos, jasmijn en witte muskus.

Mascara Noir G de Guerlain €49
Refill €26

♦ Only You voor jouw nagels

Ik maakte er al kennis mee op één van de PR-dagen vorig jaar, de nieuwste nagellak-lijn van het huismerk van Ici Paris XL, Only You en die zijn vanaf deze maand beschikbaar in de winkel.

Het gamma bestaat uit 22 permanente lakjes, variërend van felle kleuren tot klassiekere tinten, aangevuld met 3 verzorgingslakje, base coat, top coat en White French.
Bovendien pakt Only You elk seizoen uit met 5 topkleuren, en die zijn dit seizoen: Banana Split, Acid Love, Pink Kiss, Wasabi en Miss Bikini.


De lakjes zijn eenvoudig aan te brengen, geven onmiddellijk hoogglans en blijven lang op de nagels.
€4.95 voor 10ml


♦ Lolly Pop-Up Store

Pop-Up stores zijn steeds vaker te vinden, dit zijn tijdelijke winkeltjes van één bepaald winkelmerk, of zoals deze Lolly Pop-Up store met verschillende merken samen.
Bij Lolly Pop-Up vind je allerlei handgemaakte, originele accessoires, juwelen, interieur en kledij van Belgische makelij, die allemaal verkopen op Etsy.com (online marktplaats voor handgemaakte en vintage spullen) om deze zo wat meer bekendheid te bieden.

Ze hebben er echt superleuke, schattige spulletjes, echt precies een 'snoepwinkeltje' met zoveel toffe spullen.
Bekijk zeker hun facebook pagina voor het bekijken van hun recentste foto's en alle designer op een rijtje en ga zeker eens een kijkje nemen als je in de buurt bent, het winkeltje is er nog heel eventjes, tot 25 februari 2012.

♦ PureDKNY Verbena
Ik ben dol op al de geuren van DKNY, deze nieuwste in de rij trok meteen mijn aandacht door zijn naam, pureDKNY Verbena! Doet me zo aan de Vampire Diaries denken, waar ze deze plant ook gebruiken, haha en daardoor was ik extra benieuwd!
Ik ontving een staaltje van deze geur, en inderdaad, ik ben ook helemaal verkocht!

Verbena Basilicum, de hybride noot die bepalend is voor pureDKNY Verbena, is een delicate plant met een verfrissende citrus, limoen-achtige geur.
Het resultaat is een fris bloemenboeket, die je meteen meeneemt naar de lente.

Daarnaast, altijd leuk om weten, zijn de parfums ook milieubewust gecreëerd, met de flacon uit recycleerbaar glas, wordt er enkel gebruik gemaakt van pure ingrediënten, en gaat een deel van de opbrengst naar een organisatie die de armoede in Afrika helpt te bestrijden.

♦ Essie 2012 Spring Collection
Meer nagellak-nieuws!
Ik hou zo van deze nieuwe lente-kleurtjes van Essie, dat ze hier zeker niet mochten ontbreken!

- 'Navigate her' (lentegroen)
- 'Orange, it's obvious' (fel en opvallende oranje)
- 'Olé Caliente' (vurgi rood)
- 'Tour de finance' (pretty fushia)
- 'To buy or not to buy' (pastelkleurig lila)
- 'A crewed interest' (subtiele perziktint)

Verkrijgbaar vanaf februari voor €10.99

Wat zijn jullie favoriete nieuwtjes?