Mogelijk gemaakt door Blogger.

Goud op je huid met Roger & Gallet Sublime Or!

Op de zon moeten we tegenwoordig niet al te veel rekenen (al was het vandaag best een mooie dag), dan zorgen we gewoon zelf toch voor een beetje 'shine' op onze huid, voeg daarbij een heerlijke geur van sinaasappel, mandarijn en bergamot en je voelt je volledig in een summer mood!

Ik heb het namelijk over de nieuwe producten van het merk Roger & Gallet in het geurgamma Bois d'Orange, de Eau Sublime Or en de Crème Sublime Or.
Ik had eerder al de handcrème Sublime Bois d'Orange, en het is echt mijn favoriet. Een heel goede handcrème met een heerlijke geur. Hoeveel keer ik niet gehoord heb als ik deze aanbracht, 'heb jij parfum gespoten?'


Nu hebben ze van deze heerlijke geur echt een Eau Fraîche Parfumée en een geparfumeerde bodycream, mét goudglanzende micro-parelmoerdeeltjes, voor een subtiele glans. Je ziet kleine gouden shimmers op je huid, denk zeker niet discobal, maar het ziet er heel subtiel en zomers uit!


♦ Eau Sublime Or Bois d'Orange
Meer dan zomaar een parfum, geeft je een goddelijke geur én een zachte gloed op je huid.


De geur: bergamot, mandarijn en sinaasappel die versmelten tot een fruitige geur met een combinatie van zonnige bloemengeuren van Ylang, oranjebloesem en tiaré-bloem met daarbij een vleugje vanille, musk en cederhout.
Een heerlijk frisse, zachte, zomerse geur.


En hoe mooi is dit flesje, prachtig toch! Een gouden flesje, getooid in een verfijnd gouden mashrabiya-motief (verwijst naar de weelderige tuinen van Alhambra).


♦ Crème Sublime Or d'Orange
Een geparfumeerde bodycrème met een niet vette, smeltzachte, romige textuur zonder parabenen en zonder kleurstoffen.
Hydrateert, beschermt en verzorgt de huid, laat een heerlijke geur achter en de huid straalt door de gouden parelmoerdeeltjes.

De geur: een zonnige geur van citrusvruchten en meloen gecombineerd met oranjebloesem, jasmijn en ylang en een vleugje cederhout, vanille en musk.


Je leest het misschien al, ik ben helemaal fan van deze geuren en deze producten! More of this please, Roger & Gallet!
Wat denken jullie van deze producten?


Eau Sublime Or - spray 100ml - €39.50
Crème Sublime Or - tube 200ml - €16
Verkrijgbaar in de apotheek en parfumerie