dinsdag 25 september 2012

Minnie Mouse madness & Disneyland

Hoeraaaa, wij zijn klaar voor twee daagjes Disneyland Parijs!!
Ik kijk er helemaal naar uit, het is alweer een jaar en een half geleden dat we er nog geweest zijn, en dit jaar is het extra speciaal, doordat het park 20 jaar bestaat!
Ze hebben daarvoor speciaal een nieuwe lichtshow 'Disney Dreams', die ik dolgraag wil gaan bekijken (ik plaats onderaan een video die ik op You Tube vond, zo hebben jullie toch ook al een idee)!

Disney is iets dat iedereen kent, het is zo tijdloos en tegelijktijd vernieuwen ze constant. Zowel hun oude films die ze opnieuw uitbrengen (zoals nu pas de film Cinderella in een Diamond Edition werd uitgebracht), maar daarnaast komen er ook telkens nieuwe films, figuren, enz. bij (de laatste Disney film was Brave, en heel binnenkort komt er een nieuwe Tinkerbell film aan).

Iedereen kent wel een Disney-verhaal, heeft een favoriete film, figuur, prinses, ...
Mijn favorieten zijn Cars (heb ik natuurlijk al enkele keren gezien #understatement), Up, Rapunzel en De Kleine Zeemeermin (zijn hier thuis ook wel favorieten, samen met Monsters, Finding Nemo en Toy Story, ook de Tijgetjes-film werd hier vroeger ook vaak bekeken). Goh, het zijn er zoveel en allemaal even mooi!
Rapunzel is mijn favoriete prinses (I love the long hair :p), maar mijn favoriete disney-figuurtje is echt wel Minnie Mouse. She's so cute!!
Deze moet ik dus eens uitproberen:

En ik denk er niet alleen zo over, want ze kwam dit jaar wel al eens in de spotlights.
Zo kwam OPI met de nagellakcollectie Vintage Minnie Mouse collectie op de markt deze zomer, en verscheen ze ook op London Fashion week, daar werden unieke 'inspired by minnie mouse' ontwerpen voorgesteld die geveild werden op ebay voor het goede doel.

Ik ben er alvast helemaal klaar voor!
Gingen jullie al eens naar Disneyland Parijs? En wat is jou favoriete Disneyfilm, figuur, ...?
Petra x

Disneyland Parijs Disney Dreams show:

24 opmerkingen:

 1. Heel veel plezier! Ik ben er al een paar keer geweest en ga binnenkort weer! Can't wait!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel plezier! Ik ben in juli nog geweest en de lichtshow is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh, have fun!! Die lichtshow is echt PRACHTIG! Had de hele tijd kippenvel! En oh, die cupcakes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ohja, nog vergeten: mijn favoriete film is Assepoester, en mijn favo figuur is ook Minnie Mousse :-)

   Verwijderen
 4. Ooohn Disney ! Ik denk dat ik binnenkort ook nog eens ga. Have fun !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yay for Disneyland (read: paradise for girls)! Ook wel voor mannen maar kom op, hoe roze en candy cane friendly kan een pretpark zijn :-) Bij mij is het alweer veel te lang geleden dus ik wil dat nu nog laattijdig op mijn verjaardagslijst zetten ;-)

  Veel plezier girl, family time en Minnie Mouse, dat komt volledig goed :-D


  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel plezier, lijkt me een superleuk familie-uitje!

  Misschien raar, maar ik ben nooit echt een groot Disney-fan geweest, alleen Donald Duck vond en vind ik wel grappig. Ach ja, ik was ook wel een echte tomboy vroeger en in mijn tijd (haha hoor mij ;-) ) kwamen er vooral films met prinsessen uit. Ik had Cars vast heel leuk gevonden toen ik nog een klein Selmaatje was.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die Minnie cupcakes zijn zo cute ! Veel plezier ginder !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik ga morgen! vandaag in parijs geweest :) Van die lichtshow wist ik nog niet!
  http://www.curlsandbags.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. MIjn topper is Rapunzel, ik ween steeds weer... Ik kijk ook nog altijd graag naar the Lion King, Belle en het Beest,... we hebben hier een hele verzameling en de kids vinden dan niet erg. en ik ook niet ;-) Have fun! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Véél plezier!! Oh ja, ook ik moet bekennen dat ik nog nooit naar Disneyland geweest ben. Ik zou mij moeten schamen, ik weet het :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat tof!! jullie hebben het vast heel leuk! Veel plezierrr!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben al 1 keer geweest en zou zo willen teruggaan! Heel veel plezier! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel veel plezier en doe Minnie de groetjes van me! Ik ben er een paar keer geweest maar zou graag nog eens gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Have fun! Mijn favoriete personage is Belle uit Belle en het beest :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ooh, bij mij is het weer veeeel te lang geleden!
  Moet echt nog eens gaan!
  Enjoy!

  xoxo
  Grietje

  http://www.secondagenda.be

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Veel plezier!! Is zo leuk helemaal kind zijn voor eventjes! :D Geniet ervan!!! Hopelijk valt het weer toch wat mee..

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram