maandag 10 september 2012

New in my morning routine

Vandaag een verslagje van de laatste nieuwe producten die zijn bijgekomen in mijn ochtendroutine.
Helemaal nieuw zijn ze niet, want ik gebruik ze nu al een tijdje, en ik ben er heel tevreden over! Dus eindelijk tijd voor een verslagje!

♦ Na het reinigen van mijn gezicht, gebruik ik als eerste de Obagi ElastiDerm Eye Complete Complex Serum (what a name :p). Het is een product om de huid rondom de ogen zichtbaar te verbeteren.
Zijn formule met caffeine vermindert de verdikkingen onder de ogen, de zogenaamde wallen. Ook de huid naast en onder de ogen wordt versterkt en verstevigt.
Door zijn rollerballtechnologie kan het serum makkelijk aangebracht worden.

Ik vind het een heel aangenaam serum. De roller voelt heel fris aan, en dat blijft ook zo, wat perfect is voor het aanpakken van wallen. Wat ik ook heel aangenaam vind, is dat het heel snel droogt. Je kan zo snel een ander product erboven aanbrengen, of met je make-uproutine starten!
(meer info waar te koop, vind je hier)

♦ Ook in mijn ochtendroutine, de Immortelle Lumiére producten van L'Occitane.
Voor het eerst gebruikte ik producten van dit merk voor mijn gelaat, en ik moet zeggen, I love them!
Het zijn huidverzorgingsproducten die de huid gladder maken, de teint egaler en ook stralender maken.
In dit gamma wordt gebruik gemaakt van twee verhelderende bloemen uit het Middellands Zeegebied, nl. Immortelle (een bloem die nooit verwelkt) en Bellis Perennis (beter gekend als madeliefje).

Ik gebruik als eerste de Brightening Essence. Het is een serum die corrigeert, egaler maakt en de teint verheldert. Daarna gebruik ik de Brightening Moisture Cream, een dagcrème met een frisse gel-crème textuur dat rimpels corrigeert, en de teint verlicht en gelijkvormig maakt.

Het zijn heel aangename producten. Voelen fris aan op de huid en dringen makkelijk in. Ze hebben wel een uitgesproken bloemengeur, wat ik wel leuk vind (maar kan me voorstellen dat niet iedereen dat zo aangenaam vind). Mijn huid ziet er goed en egaal uit. Ook goed om weten dat ze rimpels en ook pigmentvlekken vervagen.
En er is een nieuwe versie uit, de Immortelle Precious Serum & Cream, dus ik weet al welke ik wil als deze op zijn!

♦ Daarna gebruik ik het liftend oogcontour serum van Olaz. Dit serum zorgt voor het verstevigen en verhelderen van je huid rond en onder de ogen. Op een bepaalde leeftijd kan je maar beter genoeg beginnen smeren om je huid jong te houden, en vooral dan rond de ogen!

♦ Als laatste in mijn routine zit momenteel de Balancing Matifying Care van Etat Pur, een verzorging die de huid matteert, de talgafscheiding normaliseert en ook oneffenheden verminderd, waardoor de huid zuiver en zacht is.

Deze gebruik ik als laatste, vlak voor mijn make-up, zo blijft die ook langer goed zitten en blijft mijn huid ook langer mat gedurende de dag.
Ik testte onlangs ook nog enkele extracten van Etat Pur, waar mijn huid niet zo goed op reageerde. Ik verving toen alles van mijn dagelijkse producten door de Etat Pur serums, wat misschien toch niet zo een goed idee was, dus ik geef ze binnenkort nog een kans in combinatie met mijn vaste routine, alvorens ik er een review over schrijf.

Ik begon nu onlangs ook met de Dark Circle Corrector van Clinique, dus daarvan krijgen jullie later ook nog mijn mening!

Wat zit er bij jullie 's morgens in de verzorgings-routine voor je gelaat?

14 opmerkingen:

 1. Obagi is een merk dat ik nog niet kende. Ziet er goed uit ! De producten van L'Occitane spreken me ook wel aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gebruik je mooie producten! Die producten van L'Occitane lijken me erg fijn. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. amai,een heel arsenaal, maar i need them too! ik ga die serum van obagi zeker bestellen en die van olaz ook! die kringen worden té erg ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De producten van L'Occitane lijken me echt super! en dat productie voor wallen ook!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die eye roller ziet er heel goed uit, lekker verfrissend.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede oogcontourcrème. Die van Olaz lijkt me wel wat. Hoe is de geur ervan, want dat vind ik wel erg belangrijk. En waar is ie te koop?

  Malika

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die vind je gewoon in kruidvat en dergelijke. Hij ruikt bijna niet, je merkt een beetje van een geur als je hem op je hand even aanbrengt en er echt aan ruikt, maar heel licht, eens onder je ogen merk je daar niet van.

   Verwijderen
 7. Leuke producten, vooral vele producten die voor mij 'nieuw' zijn. Dat is altijd leuk!
  Ik benieuwd naar de ingrediëntenlijst van de producten van L'Occitane! Waar kan je het merk kopen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze hebben eigen winkels (en het zijn er redelijk wat hoor, je moet maar eens kijken op hun site) of je kan ook gewoon online bestellen.

   Verwijderen
 8. Mooie producten! Ik ben alvast benieuwd naar de dark circle corrector van Clinique die heeft toch ook een balletje? De laatste tijd heb ik nl. enorm veel last van vocht onder mijn ogen :-( dus misschien dat de corrector van Clinique soelaas biedt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, die heeft geen balletje, wel een metalen applicator dus voelt wel fris aan, maar is echt bedoeld voor donkere kringen en niet echt voor de wallen of vocht onder je ogen!

   Verwijderen
 9. Als er in je dagcreme geen spf in zit dan mogen je producten nog zo duur zijn en of speciale ingredienten hebben maar je huid zal nog altijd even snel verouderen tenzij je dus een dagcreme met spf gebruikt of een gezichtszonnebrandcreme.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de zomer gebruik ik altijd een zonnecrème voor het gezicht voor mijn make-up! Maar ik gebruik ook altijd make-up met spf in, dus dat is ook altijd goed meegenomen vind ik!

   Verwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram