donderdag 6 september 2012

The Body Shop: Indian Night Jasmine

Heerlijke geurtjes, ik kan er niet aan weerstaan! Ik postte bij mijn vorig artikel nog vier nieuwe parfums die juist zijn uitgekomen en waar ik best benieuwd naar ben, en mijn kast zit al zo vol!
Ik zou ze beter eerst eens allemaal opgebruiken en daarna nieuwe aanschaffen, maar ik wissel zo graag af, én er zijn zoveel heerlijke geuren!!

Nieuw in mijn collectie, deze heerlijke Indian Night Jasmine van The Body Shop!
Komt uit de nieuwe lijn Scents of the World, met verschillende geuren vanuit verschillende streken.
Het is de eerste geurcollectie met 100% Community Fair Trade-Alcohol en natuurlijke extracten vanover de hele wereld.

De collectie bestaat uit vijf verschillende geuren, en dan ook kleuren, want elk flesje heeft zijn eigen kleur en ook zijn eigen mooie versiering, die past bij het land waarop de geur gebaseerd is.
Deze oranje is de Indian Night Jasmine.
Hij wordt omschreven als een verleidelijke en vrouwelijke geur die geïnspireerd is door een maanverlichte nacht in een tuin in het Mogolrijk.
Hmmm, de geur van jasmijn is zo heerlijk!

Deze Eau de Toilette bestaat uit noten van sandelhout en viooltjesblaadjes, die samenkomen met sinaasappelbloesem en Jasmijn uit India.
Deze geur bevat 100% Fair Trade-Alcohol uit Ecuador.

Het is een warme, mysterieuze bloemengeur, perfect voor komende herfst! Het is een wat zwaardere geur, maar best aangenaam vind ik. Ik vind hem ook ideaal om 's avonds te gebruiken, overdag heb ik liever iets frisser.
De geur blijft ook redelijk lang hangen, dat is altijd mooi meegenomen, al is het flesje wel mooi genoeg om hem regelmatig eens uit je handtas te halen voor nog eens op te sprayen! Je ziet een afbeelding van een tempel met de maan en bloemen, heel mooi vind ik!

Wat denken jullie van deze geur? En van de nieuwe collectie van The Body shop?
Voor welke geur zouden jullie kiezen? Ik ben best ook benieuwd naar de Amazonian Wild Lilly & de Japanese Cherry Blossom!

De andere geuren zijn: Atlas Mountain Rose, Madagascan Vanilla Flower, Amazonian Wild Lily & Japanese Cherry Blossom.
Naast de Eau de Toilette (€22) zijn voor deze vijf geuren ook beschikbaar: Perfume Oil (€11), Fragrance Mist (€12), Shower Gel (€9) & Body Lotion (€12).

10 opmerkingen:

 1. Die geur is echt lekker! Ik had hem even geroken bij TBS! Niet meegenomen, heb zoveel parfums. maar lekker is ie wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Japanese Cherry Blossom klinkt ook niet slecht !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mmmmm klinkt eeecht super. Ik was gisteren nogthans in het centrum van de brussels shopping en ben the bodyshop een 5-tal keren gepasseerd, maar niet binnen gegaan... volgende keer dan maar.

  toen ik de tttel van dit artiekel las, dacht ik: amai, Petra's parfum flesjes gaan wel snel op, ik doe met die van mij jaaaaaaaaaren en dan nog zijn ze niet op... ik hou ook superveel van geuren, maar heb geleerd om de verleiding te weerstaan... mijn mama is daar nog steeds niet van bekomen!!! hahahahaaaaaa

  de tempel die je trouwens op de verpakking ziet, is de Taj Mahal (in Agra, India) en word als een van de 7 wonderen van de wereld beschouwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi flesje en de geur klinkt op zich goed al houd ik persoonlijk meer van frissere, lichte geuren. Ik ben ook wel benieuwd naar deze: Amazonian Wild Lily & Japanese Cherry Blossom die ga ik binnenkort eens besnuffelen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmmm, de beschrijving van de geur klinkt alvast goed. Maar toch denk ik dat ik zelf voor de vanillegeur ga kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, ik ben zoo benieuwd naar de geurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die Wild Lily en Cherry Blossom klinken ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram