Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Nivea Creme Care


De blauwe pot van Nivea die kent iedereen, net als de geur ervan! Een heerlijke en herkenbare geur voor jong en oud, heel aangenaam en daarom is iedereen er zo dol op. Nivea speelt daar op in, gelukkig want zo kunnen we nog meer genieten van de heerlijke geur, en heeft alweer enkele nieuwe producten op de markt met dezelfde geur van de crème uit de blauwe pot en de fijne formule van het merk. Kijk eens eventjes mee naar de blauwe nieuwigheden:

Als eerste zie je hier een nieuw gamma reinigende verzorgingsproducten. Producten die make-up gaan verwijderen, de huid diep en grondig gaan reinigen, en daarnaast de huid gaan verzorgen en zacht gaat houden. En dat alles met het heerlijk parfum van de Nivea Creme.
Zo zijn er de handige reinigingsdoekjes, altijd handig voor op vakantie of als het eens snel moet gaan. De reiningsmelk, met zijn vloeiende en frisse textuur die je aanbrengt op een wattenschijfje, en ook nog de reinigingscrème, die je aanbrengt op de huid met de vingertoppen, goed inmasseren en nadien afspoelen.

Daarnaast hebben ook de nieuwste deodorants van Nivea de heerlijke Nivea-geur! De Protect & Care Deodorant is beschikbaar in spray en roll-on, en zorgt voor een zachte verzorging van de oksels en een doeltreffende bescherming.
De samenstelling van de typische geur bestaat trouwens uit hoofdnoten van citroen en bergamot, hartnoten van jasmijn en roos, en de basisnoten bestaan uit muskus en sandelhout.
De deo's zijn ook verkrijgbaar in een mannenversie, met meer citrus- en houtachtige toesten.

Ik plaatste de nieuwe Nivea Q10 Body Oil ook bij deze collectie, hij hoort niet echt bij de Creme Care producten, maar door zijn blauwe kleur past hij er perfect bij. En ook omdat ik hem heel erg goed vind! Het is een voedende lichaamsolie, verrijkt met Q10. Hij gaat de huid dus geen verstevigen, gladder gaan maken, striemen gaan verminderen en intens gaan hydrateren. Hij bevat oa. Avocado-olie, Katoenzaadolie en Macadamia-olie. Het Co-Enzym Q10 zorgt dan weer voor een stevigere huid. De formule is heel erg licht, kan gebruikt worden op de droge of natte huid. Hij doet echt wonderen voor mijn winter-huidje momenteel!

Als laatste, de echt Nivea Creme pot in Limited Edition. Oké, ik weet het, het is bijna lente, maar de verpakkingen van de winter editie 'Winter Fairytales' waren zo superschattig dat ik hem er toch nog bij moest plaatsen! Je ziet kleine Leo, zijn zusje Mia en hun vriendjes Konijn en Elfje. Ben al benieuwd naar de lente-edities!

Wat denken jullie van deze fijne Nivea producten? Zijn jullie ook zo fan van de 'blauwe' geur?