maandag 19 december 2016

New in: Sacha enkellaarsjes


Er zijn zo van die dingen die je altijd wel graag onder de kerstboom wilt terugvinden, en ik denk dat bij de meeste vrouwen schoenen daar wel één van is! In mijn geval, zwarte enkellaarsjes! Ik draag dat echt zo vaak en zo graag, dat er elk jaar zeker wel een nieuw exemplaar (of meerdere exemplaren) zijn weg vind naar mijn collectie.
En zo viel mijn oog dus op deze beauties van Sacha!

Ze zijn best hoog, maar hebben een plateauzool, waardoor je dat iets minder merkt als je ze aanhebt (hakhoogte is 11cm, plateauhoogte is 3cm). De hak is comfortabel, niet te dun en ook niet te dik zodat ze er toch heel vrouwelijk uitzien.
Ze zijn in zwarte nubuck, en vooral de gouden sierrits op de achterzijde van de hiel maakt voor mij het verschil en geeft ze net een extra touch. Ze zijn trouwens ook in cognac-kleur verkrijgbaar, ook heel mooi!

Ik draag ze vooral op skinny jeans (zowel in denim, zwart, grijs, ...), maar ze kunnen evengoed onder een rokje of jurkje. Ze zijn echt heel veelzijdig en passen op elke outfit.

Wat is jouw favoriete paar schoenen? En wat vinden jullie van deze enkellaarsjes?

Sacha - Zwarte enkellaarsjes - €119.99
Verkrijgbaar in de Sacha shop of online in de webshop
Tip: bij aankoop van 2 items krijg je 20% korting!

Post in samenwerking met Sacha

1 opmerking:

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake