Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Eucerin Urea Repair Plus


Ik hoorde vandaag dat het komende week terug kouder gaat worden. Ik had al een beetje lentekriebels, maar berg ze dus nog maar even weg (al gaat de zon van de partij zijn, wat ook al heel wat scheelt). Maar mijn huid heeft tijdens de koude winterdagen best nood aan extra voeding, en ik gebruik sinds kort de UreaRepair Plus producten van Eucerin, die gemaakt zijn om de hele droge huid te verzorgen en beschermen.
Lees eens eventjes mee:

In het Urea Repair Plus gamma van Eucerin vind je twee bodylotions, waslotion, handcrème, voetcrème en een herstellende zalf. De producten bevatten geen parfum en kleurstoffen (de waslotion ook geen zeep) Ik gebruik momenteel de bodylotion 10% urea, de waslotion en de herstellende voetcrème, waar ik jullie graag wat meer over vertel.

De herstellende voetcrème bevat 10% urea en Ceramide en NMF (Natural Moisturizing Factors) waardoor hij geschikt is voor de zeer droge en ruwe voeten. Voetcrème is iets wat ik regelmatiger zou moeten gebruiken, maar vaak durf te vergeten. Al merk ik toch direct een verschil nu ik deze vaak gebruik. Mijn voeten zijn zacht en voelen echt meer gevoed aan. De crème trekt ook snel in, en plakt niet, wat het toch aangenaam maakt om direct kousen aan te trekken.

Enkele pluspunten:
- Hij vermindert drukplekken en eelt waardoor de huid terug zacht aanvoelt.
- Hij vermindert vochtverlies en verbetert de hydratatie.
- Hij versterkt de natuurlijke barrière van de huid.
- Hij verlicht onmiddellijk de tekenen van een droge huid en versterkt de huidweerstand

De lotion komt in een versie met 5% of 10% Urea, ik probeerde de lotion 10% urea die geschikt is voor de zeer droge en schilferachtige huid. Hij hydrateert intensief, herstelt de droge huid en versterkt de huidbarrière. Hij is geschikt als aanvullende verzorging bij xerosis, diabetes, psoriasis en keratosis pilaris.
Mijn huid is niet extreem droog met schilfers, maar een winterhuid kan altijd wel wat extra gebruiken. Hij voedt heel intens, maar daarbij trekt hij toch snel in en plakt hij niet.

Enkele pluspunten:
- De huid voelt weer soepel en zacht aan.
- De tekenen van een droge huid, zoals ruwheid, trekkerigheid, jeuk en schilfering worden verlicht.
- De formule met Urea en NMF verbetert het waterbindend vermogen van de huid waardoor de hydratatie aanzienlijk verbetert.

De waslotion is er enkel in 5% urea en bevat ook NMF. Deze is geschikt voor de droge, zeer droge en ruwe huid, gaat die zacht en effectief gaan reinigen en ook beschermen tegen uitdroging.
Kan dagelijks gebruikt worden, en is ook geschikt als aanvullende verzorging bij atopisch eczeem, psoriasis en een rijpere huid.

Enkele pluspunten:
- Bevat geen zeep, parfum of kleurstoffen
- Geschikt voor de dagelijkse reiniging van lichaam, gezicht, handen en intieme zones.
- De huid voelt weer soepel en zacht aan.
- Beschermt de huid tegen uitdroging bij dagelijks gebruik.
- Verzacht en verlicht het jeukerige gevoel.

De producten zijn heel aangenaam in gebruik, zijn effectief en maken de huid echt terug soepel en zacht. Helemaal winterproof dus!
Wat denken jullie van deze producten? Gebruiken jullie zelf specifieke producten tijdens de winter?

Eucerin Urea Repair Plus
Herstellende voetencrème - 100ml - €12.99
Lotion 10% Urea - 250ml - €17
Waslotion 5% Urea - 400ml - €14.99