Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: sequin-dino, pink-green & kids-fun


De maand februari loopt al bijna op zijn einde, oké het is een korte maand, maar toch vliegt de tijd echt veel te snel! Al kijk ik toch stiekem uit naar de lente, en probeer ik die sfeer toch al een beetje in mijn leven te brengen met bloemen, kleur, een nieuwe zonnebril, ...
Verder deel ik met jullie nog een superleuke tip als ideale uitstap met kinderen deze krokusvakantie! Als jullie vakantie hebben, geniet ervan, ikzelf moet drie dagen werken deze week, maar ga zeker genieten van mijn twee dagen thuis om nog wat leuke dingen te doen en met mijn gezin te spenderen!


Mijn Bar-Cart wordt hier niet gebruikt om flessen en glazen op te zetten, maar ik vind het leuk als soort van bijzettafeltje om te decoreren.

Een outfit mag zo nu en dan eens heerlijke casual zijn, met jeans, sneakers (deze zijn van Palladium) en een sweater (al dan niet met leuke print, hoe cool is deze sequin-dino trouwens?). Afwerken met roze lippen en een heerlijk parfum (Daisy by Marc Jacobs).

Lente in huis met heerlijke hyacinten, die ruiken toch zo lekker!

Nog meer vrolijkheid die je doet verlangen naar lente en zomer. Ik ben trouwens helemaal fan van roze- en groentinten tegenwoordig, valt het op ;)

Ik kreeg deze heerlijke cupcake van Julie's House op het werk, hij ziet er heerlijk uit en dat was hij ook!

Ik ging onlangs naar een superleuk bloggers-event in Hotel Bloom in Brussel, en kon niet anders dan eens poseren in de superleuke schommel-bal die ze daar hebben!

Wij vieren niet echt Valentijn, maar ik kon het toch niet laten om wat chocolade, een kaartje en deze superleuke ballon en rozenblaadjes van Hema achter te laten toen ik die ochtend vertrok!

Bekijk het leven door een roze bril, neem ik nu wel heel letterlijk ;)

Eindelijk de tijd gevonden om deze Bridget Jones's Baby eens te bekijken, superleuk! 
Hebben jullie hem al gezien?
Trouwens, nog een leuke tip, er is ook een Bridget Jones Baby Match Game (meer info hier)

Dit weekend startte de superleuke doe-expo 'De Waanzinnige Boomhut' in Oostende (Fort Napeleon).
Wij gingen al eens een kijkje nemen, en het is echt geweldig voor kinderen (vanaf 5 jaar ongeveer)! Ze kunnen zoveel ontdekken, doen, hun fantasie gebruiken, een parcours volgen, en zoveel meer. Zeker een aanrader als je niet weet wat doen tijdens de vakantie, of nadien want het loopt tot 15 april!

Zo, hopelijk hebben jullie ook enkele leuke weken achter de rug en komen er nog veel mooie momenten aan! Deel zeker ook enkele leuke tips die jullie hebben om tijdens de vakantie te gaan doen, altijd handig om te lezen!