Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Babor Paasei 2017


We starten de maand maart met bloemen en een paasei! Want in maart is het toch echt al aftellen naar de lente, en ook Pasen is al helemaal niet meer zover af.
En net als voor Kerstmis, telt Babor ook naar Pasen af met een superleuke kalender in de vorm van een paasei, om je huid helemaal op te peppen tegen het Paasfeest.
Ik geef graag al een beetje meer info:

Het Babor paasei ziet er elk jaar anders uit, maar elk jaar is het een pareltje. Dit jaar is hij bedrukt met bloemen in paars, oranje en roze. Hij bevat 14 deurtjes die je kan openen, zoals bij een adventskalender. Achter het deurtje vind je dan een ampul met een krachtig werkstofelixer voor je gelaat die je die dag kan gebruiken. Er zitten er acht verschillende in, sommige komen meermaals voor.

Je gebruikt de ampullen best 's avonds na het reinigen van de huid en voor je verzorgingscrème. De ampul goed schudden en openen. De fluid in de handpalm gieten en daarna op gezicht, hals en decolleté verdelen en zachtjes in de huid kloppen.
Na veertien dagen is je huid helemaal opgepept en straal je helemaal om naar je Paasfeest te gaan!

Ik zet even op een rijtje welke ampullen erin zitten (als je het nog niet wilt weten, lees je dus best niet meer verder):
- 1 x Hydra Plus Active Fluid
- 2 x Algae Active Fluid (new)
- 2 x Triple Booster Fluid
- 2 x Active Night Fluid (new)
- 2 x Collagen Booster Fluid
- 2 x 3D Lifting Fluid
- 2 x Lift Express Fluid
- 1 x SeaCreation Serum

Ik gebruikte eerder al de ampullen van Babor en was daar altijd heel erg tevreden mee, dus ik kijk nu ook al uit om mijn huid eens veertien dagen extra te verwennen.
Wat denken jullie van deze superleuke paas-kalender?

Babor Paasei
14 krachtige werkstofelixers - €46
Verkrijgbaar in de online shop of in de Babor schoonheidsinstituten