Mogelijk gemaakt door Blogger.

Winactie: Ontwerp je eigen Onesie met The All-In-One Company


We zijn ondertussen al lente, en we kunnen eindelijk genieten van enkele zonnige dagen. Maar toch vind ik het nog heel erg fijn om 's avonds in de zetel te kruipen met een dekentje, of beter nog, een onesie.
Ik heb nooit een onesie gehad, tot ik er onlangs zelf eentje mocht ontwerpen dankzij The All-In-One Company, een bedrijf uit het Verenigd Koninkrijk die ze met de hand maakt volgens jouw ontwerp.
En het goede nieuws is, niet alleen ik kan genieten van mijn heerlijke zachte, warme pak, maar ook één van jullie mag een eigen onesie ontwerpen.

Het is echt niet moeilijk om aan de slag te gaan, het enige moeilijke is kiezen uit al de leuke stofjes, verschillende soorten oortjes, enzovoort. Je kan zelf een staart en bv een unicornhoorn toevoegen.

Ik ging zelf voor heel lichtroze met sneeuwluipaard-print, en vind het zo een leuke combinatie. Ik koos voor de grote zakken vooraan, maar je kan ook gerust een zakje op de mouw, borst of opzij gaan toevoegen. Ik wou natuurlijk heel erg  graag een kap eraan, maakt het toch extra gezellig, met daarop ook oortjes (ik koos de beren-oortjes, maar je kan uit heel wat andere dieren ook kiezen, zelf een dinosaurus). Daarnaast koos ik ook voor de staart (al vind ik soms dat die wat in de weg zit).
Je kan ook voetjes gaan toevoegen, vast eraan of los, jammer genoeg heb ik die niet bijbesteld, heb er toch een beetje spijt van aangezien ik altijd koude voeten heb.
Wat je ook nog kan doen, is een persoonlijke tekst of afbeelding laten borduren, dat heb ik ook niet gedaan, maar lijkt me wel heel leuk!

Hij wordt je toegestuurd in een superleuke zak, je bent al helemaal blij met de verpakking en als je dan je eigen onesie eruit haalt, kan je gewoon niet anders dan hem direct aan te passen!
Hij is heerlijk warm en superzacht, ik kan al niet meer zonder! Waarom heb ik zolang gewacht om mezelf een onesie aan te schaffen! Veel beter dan een dekentje in de zetel!

Wil je een £100 voucher winnen om je zelfontworpen onesie te maken, Volg Sprinkles on a Cupcake en The All-In-One Company via facebook, twitter en/of instagram via onderstaand formulier, zodat het duidelijk is voor mij om bij te houden wie waar volgt.

Wat vinden jullie van mijn onesie? En doen jullie mee om er eentje te winnen?

Update: Deze winactie is afgelopen. De winnaar werd gecontacteerd via email.