Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Givenchy - Silver Liner


Experimenteren met make-up vind ik altijd leuk. Toen ik de zilveren eyeliner van Givenchy, Liner Vinyl Heroic Silver, toegestuurd kreeg om uit te testen, was ik ook benieuwd om ermee aan de slag te gaan!
Sowieso is eyeliner aanbrengen niet altijd makkelijk, en vraagt wel de nodige oefening. Normaal gezien lukt dit me redelijk goed, maar bij deze was dat toch niet zo evident.

De Givenchy Liner Vinyl in de kleur Heroic Silver komt nog uit de wintercollectie (ook verkrijgbaar in Heroic Blue). Maar hij is in het zwart ook in de standaard-collectie verkrijgbaar. Het is een intense fluide lak met een vinyl glans om zo de ogen meer definitie te geven.
Het is een heel precieze vloeibare eyeliner met een hoge pigmentatie en een unieke textuur. Hij heeft een heel dunne applicator zodat je gemakkelijke verschillende looks kan gaan creƫren.

De zilveren kleur is perfect om de ogen een open look te geven, of superleuk om te combineren samen met zwarte eyeliner (zoals een zilveren lijntje boven een zwart lijntje).
Ik heb het in verschillende looks uitgeprobeerd, maar ik kon geen foto delen want het lukte me toch niet zo goed om aan te brengen. Ik vond het echt heel jammer, want je kan er superleuke ooglooks mee maken met deze zilveren kleur.

Ik denk dat het vooral te maken heeft met de textuur van de eyeliner die ik niet gewoon ben. Ik ga normaal gezien aan de slag met de soort eyeliner-stiftjes, die vind ik heel handig. Of heel af en toe ook met een gel-eyeliner die je kan aanbrengen met een penseeltje. Dus echt vloeibare eyeliner kan ik niet zo heel goed mee overweg blijkt dus.

Ik wil hem heel graag nog eens uitproberen, dus als iemand nog tips heeft voor het aanbrengen van vloeibare eyeliner, laat ze gerust weten!
En wat vinden jullie van zilveren eyeliner, of gaan jullie voor een donkere kleur?

Givenchy Liner Vinyl Heroic Silvier - €33.95
Verkrijgbaar in de parfumerie