Mogelijk gemaakt door Blogger.

Travel: Maasmechelen Village


Afgelopen weekend trok ik op een shoppingtripje, samen met mijn mama en zus. We bezochten daarbij Maasmechelen Village, wat voor mij een eerste bezoekje was! Omdat het toch redelijk ver rijden is voor ons, beslisten we om daar een nachtje in de buurt te blijven slapen, zodat we alles toch op het gemak konden doen en 's avonds gezellig iets te gaan eten.
Ik neem jullie graag even mee naar Maasmechelen Village.

Voor wie Maasmechelen Village niet kent, het is een outlet-shoppingcentrum in Maasmechelen (Limburg). Er zijn meer dan 100 luxe-boetieks die tot 60% korting geven op de normale prijs.
Het is er supergezellig, en wij hadden zo een geluk met het goede weer, dat we extra konden genieten. Er gewoon rondwandelen is al heel erg leuk, zeker nu voor de lenteperiode. Alles was er zo gezellig versierd met bloemen en kleurtjes! Ik werd er alvast heel blij van!

Heel wat leuke winkeltjes daar, voor iedereen wat wils, maar ook enkele restaurantjes en koffieplekjes.
Wij aten lunch bij Le Pain Quotidien, maar ze hebben er ook een Ellis Gourmet Burger en een Italiaans restaurant, Giuliano, waar ik al veel goeds over heb gelezen.
Mijn lunch @ Le Pain quotidien, ik ging voor de avocado-salade

Heel wat topmerken ook zoals Armani, Essentiel, Guess, Marc Jacobs, Coach, Furla, Kipling, Levi's, Nike, River Woods, Superdry en zoveel meer (teveel om ze hier gewoon allemaal op te sommen).
Ik heb zelf geshopt bij Levi's (een t-shirtje), Guess (een handtas) en bij Nike (een paar sneakers).
Bij heel wat winkels gaven ze die dag ook nog extra kortingen, zo kreeg ik op mijn Nike sneakers 30% korting!
Ook de beautylovers kunnen genieten van heel wat moois, met The Cosmetic Company Store, en ook het heerlijke merk L'Occitane heeft er een winkel.

We verbleven in een klein en charmant hotel, Au Nom De Dieu, op tien minuutjes rijden van de Village, wat perfect was. Het was heel rustig, proper en gezellig, zeker een aanrader.
's Avonds gingen wij eten in Grand Café Casino in Maasmechelen, een Italiaans restaurant. Een heel groot aanbod en heel lekker!

Je hebt ook heel wat mooie wandelgebieden in de streek, dus ik kom zeker nog eens terug met mijn gezinnetje!
Zijn jullie al in Maasmechelen geweest, en in de Village gaan shoppen?

Meer info over Maasmechelen Village vind je op hun website